Lai arī ir daudzi, kas uzskata, ka nauda ir bezpersoniska dāvana, jāatzīst, ka tas ir diezgan praktisks variants gan jaunajam pārim, gan dāvinātājam – jūs varat būt pārliecināti, ka jaunais pāris to noteikti izmantos. Paziņu vidū bieži vien klīst diskusijas par to, cik daudz naudas jaunajam pārim dāvināt, un populārākās atbildes svārstās no 50 līdz 100 eiro.

Protams, šis skaitlis var būt krietni lielāks vai mazāks, tas ir atkarīgs no jūsu attiecībām ar līgavu un līgavaini. Tiek uzskatīts, ka uz kolēģa vai attāla drauga, radinieka kāzām būtu nepieciešams tērēt no 40 – 60 eiro. Ja jums ar jauno pāri attiecības ir labākas, tad skaitlis nedaudz palielinās no 50 – 70 eiro. Ja jūs esat pavisam tuvās attiecībās ar jaunlaulātajiem, tad iztērētajai summai vajadzētu svārstīties no 70 līdz pat 150 eiro.

Tomēr ir pilnīgi skaidrs, ka finansiālajai situācijai ir noteicošais faktors dāvanu iegādei. Un, galu galā, nav svarīgi, kādu summu jūs iztērējat, lai iepriecinātu jauno pāri viņu mūža svarīgākajā dienā. Viņi, visticamāk, novērtēs jūsu dāvanu jebkurā gadījumā!

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube