Aizvadītajā diennaktī Daugavpilī, Cialkovska ielā 10a, nenoskaidrots vadītājs ar automašīnu “Opel Signum” uzbraucis 1990.gadā dzimušam vīrietim un aizbēdzis no notikuma vietas,  uzzināja Valsts policijā.

Cietušais gājējs vērsās pēc medicīniskās palīdzības.

Tāpat Dobeles novadā, Penkules pagastā, Penkulē 1966.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu “Mazda 6”, sadūrās ar velosipēdu, kurš izbrauca uz galvenā ceļa. Negadījumā cieta velosipēda vadītājs – 1944.gadā dzimis vīrietis, kurš nogādāts slimnīcā.

Savukārt Stopiņu novadā, Dreiliņos, Aroniju ielā 2, pasažieris – 2004.gadā dzimis zēns – nokrita no kvadracikla “Honda TRX”, kuru vadīja 2005.gadā dzimis zēns. Pasažieris nogādāts slimnīcā.

Pāvilostas novadā, Sakas pagastā, pie mājām “Saļienas” 1986.gadā dzimis vīrietis pa pļavu vadīja krosa motociklu “Suzuki”, uzbrauca celmam, kā rezultātā krita un guva traumas. Pēc negadījuma motocikla vadītājs nogādāts slimnīcā.

Aizvadītajā diennaktī notikuši arī ceļu satiksmes negadījums, kur autovadītāja Limbažu iebraukusi kokā, kā arī divu automašīnu sadursme Dārzciema un Strauta ielas krustojumā. Abos gadījumos cietušie no hospitalizācijas atteicās.

Kopumā pagājušajā diennaktī noticis 71 ceļu satiksmes negadījums, kuros cietuši astoņi cilvēki.

Informācija : BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube