Ņujorkas Metropolitēna soliste Hibla Gerzmava, kura dziedājusi tādās operās kā Bohēma, Turandota, Dons Žuans, Otello un citas, būs viena no īpašajām viešņām festivālā  Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous. Festivāls norisināsies Dzintaru koncertzālē no 5. līdz 8.jūlijam.

7.jūlija vakarā uz Dzintaru koncertzāles skatuves īpašos duetos kopā ar Laimu Vaikuli un arī solo būs klausāma Edīte Pjeha, Lolita, Larisa Doļina, Vladimirs Presņakovs, Natālija Podoļska, Stass Pjeha, Ilona Broņevicka, kā arī grupa MBAND.

Festivāla “Laima Vaikule Jūrmala Rendez-Vous” 5.jūlija viesu vidū būs sastopama Jeļena Vaenga, Kristīna Orbakaite, grupa “Serebro”, Intars Busulis, Marija Naumova, Olga Rajecka un citi.

Otrajā vakarā, 6.jūlijā būs klausāmi Grigorija Ļepsa, Verkas Serdjučkas, Potap i Nastja, Aleksandra Buinova, EMIN, Sergeja Mazajeva un grupu VIA Gra un Vremja i Steklo priekšnesumi un dueti ar Laimu Vaikuli.

Savukārt, noslēdzošajā 8.jūlija vakarā uz koncertzāles skatuves kāps Maksims Galkins, Lolita, Soso Pavliašvili, Vladimirs Vinokurs, Verka Serdjučka, Aleksandrs Buinovs un Intars Busulis.

Pavadi laiku ar mūziku.

Biļetes uz festivāla koncertiem pieejamas: http://www.bilesuserviss.lv/lat/biletes/festivals/visi/laima-vaikule-jurmala-rendez-vous-43252/

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube