Ņemot vērā, ka no piektdienas pasažieru pārvadātājs pa dzelzceļu “Pasažieru vilciens” pārvadājumus ar autobusiem posmā Pļaviņas–Madona neorganizēs, tiks veiktas izmaiņas maršrutā Nr.6357 Madona–Aiviekste, atsevišķus reisus pagarinot līdz Pļaviņām, aģentūrai BNS pavēstīja Autotransporta direkcijā (ATD).

“Lai nodrošinātu Madonas novada iedzīvotājiem iespēju pārsēsties vilcienā, kas kursē līdz Rīgai, reģionālās nozīmes autobusa maršruta Nr.6357 Madona–Aiviekste atsevišķi reisi tiks pagarināti līdz Pļaviņām. Turpmāk autobuss katru dienu no Madonas autoostas izbrauks plkst.6.15 (pirms tam izbrauca plkst.7), tādējādi nodrošinot pasažieriem iespēju Pļaviņās pārsēsties vilcienā, kas kursē maršrutā Daugavpils–Rīga. Tāpat pasažieriem līdz Pļaviņām būs iespēja tikt ar autobusu, kas no Madonas izbrauks plkst.17.15 (pirms tam izbrauca plkst.17.20). Savukārt no Pļaviņām autobuss izbrauks plkst.7.40 un 18.50, nodrošinot iespēju pasažieriem Pļaviņās pārsēsties no vilciena Rīga–Zilupe uz autobusu, kas brauc līdz Madonai,” klāstīja ATD.

Pēc direkcijā paustā, papildus minētajām izmaiņām no 1.jūlija gaidāmi grozījumi arī maršrutā Nr.6359 Madona–Mārciena. Turpmāk attiecīgā maršruta autobuss no Madonas izbrauks 10 minūtes agrāk – plkst.7, pasažierus uzņemot un izlaižot arī pieturvietā Bērzaunes skola.

ATD ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā un autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā. Direkcijas darbības galvenais mērķis ir sekmēt pārvadājumu attīstību un pārvadātāju konkurētspējas palielināšanos, kā arī nodrošināt valsts pārvaldes funkciju administrēšanu autopārvadājumu jomā valstī.

Informācija:BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube