Romantiskā kāzu ceremonija norisinājās trešdien skaistā 19. gadsimta Češīras pilī, pēc tam, kad pāris bija trīs mēnešus saderinājies. Tā kā Rasela Vilsona (Russell Wilson) reliģiskā nostāja neļauj intīmas attiecības pirms kāzām, viņi lieliski spēja saglabāt atturību līdz pat kāzu naktij. Šis fakts, ka Vilsona reliģiskā piederība neļauj uzsākt intīmas attiecības pirms attiecību oficiālas noformēšanas dzeltenās preses tabloīdos tika apspriests vairāku mēnešu garumā, tomēr pāris stabili turējās pie sava uzskata. Tāpat sportists uz žurnālistu dzēlīgajiem jautājumiem atbildēja, ka viņa pārliecība ir tāda – ja pāris spēj būt kopā bez seksa un dievināt savu partneri, viņi ir patiešām piemērotu viens otram.
Ciara un Rasels savos Instagram profilos ievietojuši saskanīgu bildi ar uzrakstu “Mēs sam Vilsoni!” (“We are Wilsons!”)
Dziedātājai ceremonijā bija mežģīņu Roberto Cavalli Couture kāzu kleita, kas tika veidota pēc īpaša pasūtījuma un to izgatavoja modes nama radošais direktors un draugs Pīters Dundass (Peter Dundas). Un kā jau redzat, kleita ir satriecoša.
Raselam mugurā bija uzvalks no Giorgio Armani.
Dziedātājas astoņām līgavas māsām, to skaistā dziedātājai Kellijai Roulendai (Kelly Rowland), bija īpaši pasūtīti Maikla Kostello (Michael Costello) tērpi melnā krāsā. 
Uz kāzām ieradās 100 viesu un pirms ieiešanas pilī, viesiem tika atņemti telefoni, lai saglabātu ceremoniju privātu un intīmu. 
Ciara-and-Russell-Wilson-Wedding

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube