Aizvadītajā diennaktī Ērgļu novadā bojā gājis motocikla vadītājs, uzzināja Valsts policijā.

Ērgļu novada Sausnējas pagastā, autoceļa Vestiena – Sidrabiņi – Liepkalne 19. kilometrā, 1961.gadā dzimis vīrietis, vadot motociklu nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās.

Savukārt Aglonas novada Grāveru pagastā, uz ceļa Grāveri-Jaunmokra-Dagda, 1957.gadā dzimis vīrietis netika galā ar sava motocikla vadību un nokrita. Motocikla vadītājs ar traumām nogādāts slimnīcā.

Rēzeknes novada Stružānu pagastā 1984.gadā dzimusi sieviete, braucot ar automašīnu “Audi A4”, netika galā ar tās vadību, nobrauca no ceļa un apgāzusies. Automašīnas vadītāja ar traumām nogādāta slimnīcā.

Durbes novada Vecpils pagastā 1972.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu “Mazda”, izraisīja sadursmi ar automašīnu “Volkswagen Golf”, ko vadīja 1997.gadā dzimis jaunietis. Negadījumā cieta abu automašīnu vadītāji, kā arī “Volkswagen Golf” pasažieri – 1996.gadā dzimusi jauniete un 1996.gadā dzimis jaunietis.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 54 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 19 cilvēki un viens gājis bojā.

Informācija:BNS

Publicitātes foto

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube