Dziedātāja Teilore Svifta (Taylor Swift) ielauzusies Forbes ikgadējā visaugstāk pelnošo slavenību top 100.

26 gadus vecā pop dziedātāja Teilore Svifta kļuvusi par 2016. gada šī brīža pelnošāko slavenību ar 170 miljoniem dolāru. Ar to pietiek, lai nopirktu 4,25 miljonus Teilores mīļākā deserta – siera kūku.
 
Sviftas lielie ienākumi ir uzradušies galvenokārt pateicoties 1989 Pasaules tūrei, tāpat daudz nopelna kā reklāmas seja tādiem zīmoliem kā Apple, Diet Coke un Keds.
 
Šī šokējošā naudas summa ir par trīs reizēm lielāka, kā viņas bijušajam puisim Kalvinam Harisam (Calvin Harris). Skotu dīdžejs ierindojas 21. vietā ar 63 miljoniem dolāru.
 
Ja dziedātāja nebūtu izšķīrusies no Harisa un nebūtu savu sirdi atdevusi aktierim Tomam Hidlestonam (Tom Hiddleston), tad pāris būtu ierindojies vispelnošāko pāru topa pirmajā vietā. Taču tagad laurus plūc dziedātāja Bejonse (Beyonce) un reperis Jay Z, kuriem kopā ir nopelnīti 107,5 miljoni dolāru.
 
Grupa One Direction ierindojas otrajā vietā, ar peļņu 110 miljoni dolāru. Džastins Bībers (Justin Bieber) ierindojas 26. vietā ar 56 miljoniem dolāru. Keitija Perija (Katy Perry) – 63. vietā ar 41 miljonu dolāru un Britnija Spīrsa (Britney Spears) – 99. vietā ar 30,5 miljoniem dolāru.
Komiķis un aktieris Kevis Hārts (Kevin Hart) spējis pacelties no 95. vietas pagājušajā gadā, uz 6. vietu šogad ar 87,5 miljoniem dolāru, un viņš ir pirmais komiķis, kuram izdevies pārspēt Džeriju Seinfīldu (Jerry Seinfeld).
 
Superhita “Hello” izpildītāja Adele iekļuvusi 9. vietā, kaut arī iepriekšējā gadā topā nebija lasāms viņas vārds. Adele vairāk nekā pusi no ieņēmumiem, kas ir 80,5 miljoni dolāru, nopelnījusi ar savu jauno albumu. Forbes vadītāja stāsta, ka viņas ieņēmumu kāpums bija viens no iespaidīgākajiem, tādēļ arī vieta topā.

Teilores Sviftas videoklips dziesmai “Blank Space”: 

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube