Fotogrāfs Miks Milmans (Mik Milman) ir pasākumu un radošais fotogrāfs. Suns Brikstons Milmans (Dog Brixton Milman) ir viņa suns. Kopā viņi iemūžina īpaši mīļas un sirdssiltas fotogrāfijas, kurās attēlotas vīrieša un viņa suņa (vai arī suņa un viņa vīrieša?) īpašās attiecības.

Fotogrāfiju sēriju sauc “Us: Mik and Brixton Doing Things“, taču jāteic, ka šīs fotogrāfijas ir kāda patiesi skumja notikuma rezultāts.

“Šī fotogrāfiju sērija radās pēc tam, kad pārcietu šķiršanos, kas mani atstāja pavisam vienu un ar daudz mazāk mēbelēm, kuras agrāk mēdzu dalīt ar kādu īpašu cilvēku,” – stāsta Miks. – “Tādēļ sāku fotografēt, lai kaut nedaudz atgūtu prieku un dzīves jēgu.”

No tā brīža arī aizsākās viņa īpašo fotogrāfiju sērija. No vienkāršiem portretiem, līdz īstai darbībai un cīņas ainām, dzimšanas dienām un daudz kā cita, un pilnībā bez Photoshop.

“Man ar Brikstonu ir īpaša saikne. Dažkārt pat mēdzu jokot, ka Brikstons esmu es pats, tikai citā ķermenī,” – smaidīgi uzsver Miks.

Šīs foto sērijas tiek uzņemtas joprojām. Sākumā Miks katru rītu cēlās ar jaunām idejām, lai tikai varētu uzņemt kādu jaunu fotogrāfiju. Šis process sadziedēja Mika lauzto sirdi un saveda kopā ar Brikstonu. Viņi pat kādu laiku pavadīja The Standart viesnīcā Losandželosā, lai pēc iespējas labāk iepazītu pilsētu un viens otru.

Apskati arī tu šīs vīrieša un suņa radītās bildes, kas iespējams musināt arī tevi satuvināties ar savu četrkājaino mīluli.

Saistītās tēmas: Brikstonsfotomīlestībasunsvīrietis

youtube icon
Abonēt youtube