Amerikas raidorganizācija HBO paziņojusi, ka kulta fantāzijseriāls “Troņu spēles” (Game of Thrones) noslēgsies ar 8. sezonu.

Jaunajā septītajā sezonā būs 7 sērijas, 10 sēriju vietā, kā tas iesākumā tika paredzēts. Jaunā sezona sāksies 2017. gada vasarā. Finālsezonu varēsim skatīt 2018. gadā.

Troņu spēles” ir amerikāņu televīzijas fantāzijas drāmas seriāls, kura autori ir Deivids Benofs un D. B. Veiss. Seriāls uzņemts pēc rakstnieka Džordža R. R. Mārtina romānu sērijas “Dziesma par ledu un uguni” (A Song of Ice and Fire) motīviem, kuras pirmās daļas nosaukums ir “Troņu spēle” (A Game of Thrones).

Ja runa ir par dažādiem negaidītiem pavērsieniem seriāla scenārija, tad seriāla veidotāji konkrētu atbildi nesniedz. “Pāris lietas ir padomā, taču jāņem vērā producentu vēlmes,” – stāsta Keisijs Blojs (Casey Bloys), HBO programmas direktors.

Jāpiemin, ka iepriekšējā gada “Emmy“televīzijas balvu pasniegšanā triumfēja tieši “Troņu spēles” iegūstot 12 balvas, taču paredzams, ka šā gada “Emmy” balvu pasniegšanā, kas notiks jau septembrī, seriāls lauzīs kārtējos rekordus ar 23 nominācijām.

Ieskaties seriāla 7. sezonas filmēšanas aizkulisēs 

Saistītās tēmas: HBOseriālsTroņu spēlesVideo

youtube icon
Abonēt youtube