Būt vai nebūt? Kā īsti pateikt, vai kādam patīc un vai ir vērts mēģināt?

Mēs varam jūs iepazīstināt ar dažām pazīmēm, kas ļaus saprast vai jūs esat kādu ieinteresējis.

Ķermeņa valoda – pēc tās var pateikt ļoti daudz. Atdarināšana ir viens no pirmajiem signāliem, kas liecina, ka otrā pusīte ir ieinteresēta. Atdarinot jūsu kustības, ķermenis pats signalizē to, ka vēlas veidot saikni. Tāpat pavērojiet partnera kājas, ja tās ir vērstas pret jums, ziniet, jūs esat tam iepaticies.

Kautrīgs skatiens – netiešs skatiens, kas vērsts pret jums var būt patikas signāls. Ja pamanāt, ka uz jums skatās, tad novēršas, atkal paskatās un atkal novēršas, ziniet, jūs esat pamanīts. Tāpat ķermeņa pozas var būt visai neērtas. Cilvēks visdrīzāk veltīs jums dažādus skatienus, nekā iesaistīsies sarunā.

Acu kontakts – šis var likties mulsinošs. Daži cilvēki ar īpaši ciešu acu kontaktu, bez vārdiem cenšas jums parādīt savu ieinteresētību. Citiem, kautrīgākiem, ciešu acu kontaktu būs grūti saglabāt. Tomēr, tā ir viena no pazīmēm, kuru ir vērsts meklēt.

Pieskārieni – ja sarunas laikā jūsu iecerētais jums cenšas pieskarties, nedaudz aizskart ar roku, ziniet, tā ir spēcīga zīme, ka jūs šim cilvēkam patīkat.

Iniciatīvas uzņemšanās – ja šis cilvēks uzsāk ar jums sarunu, tas ne vienmēr nozīmē, ka tas meklē vienkārši kādu ar ko parunāt. Viņu ieinteresētību jūsos var noteikt pēc sarunas tēmas, un jautājumiem, kurus jums uzdot, piemēram, par jūsu mīļākajiem restorāniem, ēdienu vai to, ko plānojat nedēļas nogalē.

Divvirzienu komunikācija– ja cilvēkam jūs neinteresējat, tas, galvenokārt runās tikai par sevi un to, kas pašu interesē, nevis uzdos jautājumus par jums, jūsu plāniem, attieksmēm. Šis cilvēks darīs visu, lai turpinātu sarunu un neļautu tai ātri vien beigties.

Gluži kā jūs – ja sarunas laikā partneris bieži piekrīt jūsu viedokli vai atklājas, ka tam patīk tās pašas lietas, kas jums, tad ziniet, šis cilvēks vēlams jums izpatikt. Tāpat, bieži smejas par jūsu jokiem – ir smieklīgi vai nav.

Ķircināšana – ja kāds, skatoties uz jums vienmēr smaida un uztur pozitīvu acu kontaktu, tad ziniet, jūs šim cilvēkam šķietat pievilcīgs. Tāpat, iespējams, ka šis cilvēks centīsies jūs mīļi paķircināt vai sasmīdināt jūs.

Nekontrolētas emociju izpausmes – ja jūs kādam ļoti patīkat, šis cilvēks jūsu klātbūtnē noteikti būs nedaudz nervozs. Viņa sirds strauji sitīsies vien tā dēļ, ka esat tam blakus. Biežas patikas pazīmes ir neizskaidrojami smiekli un nosvīdušas plaukstas. Cilvēkiem patīk kontrolēt savas emocijas. Tādēļ, ja cilvēkam jūsu klātbūtnē to ir grūti izdarīt, visdrīzāk jūs tam liekat justies satraukti un nervozi. Bet patīkamā nozīmē.

Saistītās tēmas: attiecībasieinteresētība

youtube icon
Abonēt youtube