Bijusī apkopēja pilnībā izmainīja savu dzīvi, izveidojot savu brendu. 29 gadus vecā Aleksisa Oladipo no Londonas jau bērnībā aizrāvās ar gatavošanu un eksperimentēja ar dažādiem ingredientiem. Meitene pabeidza skolu ar kultūras un medija diplomu rokās, tomēr atrast atbilstošu darbu viņai neizdevās un Aleksisai nācās iet strādāt par apkopēju vienā no Londonas ofisiem. Pusgada laikā viņa cēlās trijos no rīta, lai sāktu darbu četros. Tas bija laiks, kas uzdzina depresiju. “Es pārdzīvoju pazemojumu, emocionālo tukšumu, izgāju caur divām medicīniskām procedūrām un man nebija naudas. Es stipri nometos svarā un strādāju par apkopēju, kaut gan kabatā man bija diploms.” – saka meitene.

Vienu dienu, pēc sporta zāles apmeklēšanas Aleksisa kaut ko saprata. Viņa bija pamanījusi, ka fitnesa zāles tuvumā nav, kur paēst kaut ko maz cik veselīgāku. No fastfūda visa sporta zāles jēga pazūd. Meitenei ienāca prātā izveidot produktus tiem cilvēkiem, kuri cenšas sekot veselīgam dzīvesstilam pat saspringtā darba grafikā. Viņa pievienojās jauniešu labdarības organizācijai The Prince’s Trust un viņai palīdzēja radīt savu biznesu.

Strādājot dienu un nakti, apmeklējot biznesa seminārus un lekcijas dažādās organizācijās, Aleksisa uzņēma vienu no labākajām brendinga aģentūrām un 2013.gadā pasauli ieraudzīja brends Gym Bites – svaigi mielasti burciņā. 2015.gadā produkcija paplašinājās ar svaigiem salātiem stikla burkās.

Aleksisa saka, ka dievina gatavot un ar vieglu roku var pasniegt visu to, ko jebkad ir redzējusi uz citu šķīvjiem. Aleksisas produkcija ir ne tikai veselīga, bet arī ar atbildīga: visi porciju pārpalikumi tiek nodoti Londonas bezpajumtnieku labdarības centram.

Pagāja tikai pusgads, kamēr produkcija tika pamanīta Instagram kontā un britu lielveikals Selfridge piedāvāju savus veikala plauktus veselīga uztura pārdošanai. Nu Aleksisa ir veiksmīga un turīga biznesa lēdija, kura nodarbojas ar to, kas viņai patīk, nevis iedzen depresijā.

Vai tu esi apmierināts ar savu dzīvi?

 

Saistītās tēmas: Aleksisa OlapidoApkopējaDepresijaGym Bites

youtube icon
Abonēt youtube