Esam raduši augus izmantot kā mājokļa un apkārtējās vides izdaiļošanas un bagātināšanas veidu. Tomēr dažiem augiem ir arī cita loma. Tie palīdz vairot pozitīvo enerģiju, vienlaikus attīrot gaisu.

Šie 12 augi radīs pozitīvu enerģiju jūsu mājā:

1. Jasmīns (Jasminum). Jasmīns ir Persijas svētais zieds, kuram vēsturē ir liela nozīme. Šī auga aromāts stimulē enerģiju un uzlabo pašapziņu. Tāpat augs stiprina attiecības un rada romantisku gaisotni. Šis augs palielina spēju rasties pravietiskiem sapņiem, kamēr tiek stimulēta sirds čakra.

2. Rozmarīns (Rosmarinus officinalis). Rozmarīns ir viens no labākajiem augiem, kas spēj attīrīt māju. Šis augs palīdz cīnīties ar depresiju un pastāvīgu nemieru. Tas nāk no Vidusjūras reģiona un simbolizē piemiņu, atcerēšanos. Šis augs ne tikai palīdz saglabāt iekšējo mieru, bet arī tur pa gabalu negatīvo enerģiju un mājā neļauj ienākt gariem. Rozmarīna buntīti noliec pie parādes durvīm, tas ir brīnišķīgs aizsargs pret negatīvismu.

3. Lilijas (Lilium). Uzskata, ka lilijas ir ļoti multifunkcionāli augi. Šie augi spējot atrisināt ikvienu garīgu, emocionālu vai fizisku jautājumu. Tas labi aug ēnainās vietās. Lilijas vēlams likt guļamistabā, lai veicinātu mieru pirms miega. Lilijas ir dzimšanas zieds. Folklorā, lilijas bija jaunas dzīvības vēstnese.

4. Salvija (Salvia officinalis). Salvija ir spēcīgs un maģisks augs, kas paver jaunus apvāršņus augstākās apziņas un garīgajai komunikācijai. Salvijai ir īpašas attīrīšanas spējas, kuras izmantoja senie indiāņi. Salvija veicina pozitīvās enerģijas palielināšanos un attīra no jebkuras baktērijas.

5. Efeja (Hedera Helix). Šis augs ne tikai spēj padarīt skaistu apkārti, bet tas ir arī labākais gaisa filtrēšanas telpaugs. Tas spēj novērst kaitīgos un nevēlamos toksīnus jebkurā telpā. Folklora vēsta, ka efejas jāliel pie durvīm, lai vairotu veiksmi un veselību.

6. Alveja. (Aloe Vera). Alvejai ir pārsteidzošas dziednieciskas īpašības. To var audzēt arī ar mākslīgo apgaismojumu. Alvejas lapas satur želejveida vielu, kas palīdz dažādām ādas slimībām, īpaši, ja āda tikusi apdedzināta. Alvejas enerģijas palīdz cīnīties ar neveiksmīgu un negatīvu enerģiju jūsu mājās.

7. Basiliks (Ocymum basilium). Baziliks ir augs, kas vidē piesaista pozitīvās enerģijas. Šis ir viens no retajiem augiem, kas izdala skābekli 20 stundas dienā, vienlaikus novēršot jebkādus toksīnus gaisā. Baziliks nozīmē “karalisks”, un tāds tas patiesi arī ir. Šos augu noteikti jātur mājās ne tikai virtuves vajadzībām, tas lieliski spēj dziedēt iekaisumus, attīra no toksīniem un palielina garīgo spēku.

8. Orhideja (Orchidacaea). Nakts laikā orhidejas izdala skābekli. Orhidejām noteikti ir jāatrodas guļamistabā, jo tā nakts laikā kontrolē un līdzsvaro jūsu enerģiju. Senajos laikos Ķīnā orhideja tika uzskatīta par seksuālās enerģijas vēstnesi. Tās pozitīvā enerģija vairo romantiku un mīlestību, bet iztīra istabu no negatīvās enerģijas.

9. Oregano (Origanum vulgare). Oregano aromāts veicina laimi, mieru, mīlestību un garīgo attīrīšanos. Kā tēja, tas palīdz mazināt vairākas kaites. Oregano lieliski attīra no negatīvās enerģijas un mājā ieaicina labo enerģiju. Labākā vieta tam ir saulainā virtuvē. Šis augs veicina ģimenes kopā būšanu.

10. Lavanda (Lavandula vera). Lavanda ir izturīgs un patīkami smaržojošs augs. Šim svētajam ziedam piemīt relaksējošas īpašības. Lavanda aktivizē enerģijas stabilitāti. Ne tikai attīra no toksīniem, bet palīdz pret galvassāpēm, bezmiegu, depresiju un citām kaitēm. Dažas lavandas lapiņas vannā palīdzēs stimulēt garīgo skaidrību.

11. Rozes (Rosa). Tā simbolizē mīlestību. Tās enerģija dziedina un sniedz mīlestību. Tā kliedē toksīnus un negatīvismu, bet veicina kaisli un velmi dzīvot. Šis augs ir svēts un sevī ietver visspēcīgākās smaržas vibrācijas.

12. Naudas koks (Epipremnum Aureum). Šim augam ir daudz vārdu. To dēvē par sudraba vīnogulāju, zelta patosu un mednieka mēteli. Saskaņā ar Fenšui, šis augs satur enerģiju, kas piesaista naudu un veiksmi. Tieši savu īpašo lapu dēļ to sauc par naudas koku. Šis augs palielina skābekļa līmeni istabā. Naudas koku vislabāk likt blakus elektroierīcēm, tas novērš nelabvēlīgo enerģiju un noņem stresu.

 

 

 

Saistītās tēmas: augijasmīnslavandapozitīva enerģijaveselība

youtube icon
Abonēt youtube