Ir pavisam jauns veids, kā baudīt lieliskās Hunaņas kalnu ainavas, lai gan, tas jums varētu būt pārāk liels pārbaudījums un skatu baudīšana nemaz nebūtu prātā.

Avots: CNN

No pirmdienas, ikvienam apmeklētājam ir atvērta 100 metru garā stikla “debesu taka“, kas stiepjas gar Tienmen kalnu klintīm Dienvidķīnas provincē.
Dažus apmeklētājus iespējams redzēt pielipušu pie klints malā, citi, uz nieka 1,6m platās stikla grīdas žonglē ar augstu paceltiem monopodiem (selfiestick).

Saukts par “Coiling Dragon Cliff“, šis stikla celiņš gar klints malu ir trešais šāda veida pastaigu ceļš Tienmer kalnu apvidū.
Šī dramatiskā stikla taka paver skatu uz Tongtian avēniju, kalnu ceļu ar 99 pagriezieniem, kas kā čūska stiepjas Tianmen kalnos Zhangjiajie mežu nacionālajā parkā. Tā nosaukums nozīmē “Debesu avēnija”.

Kabeļu automašīnas un stikla tilti

Šī nav pirmā Zhangjiajie atrakcija, kura ļauj pavērties uz šī apgabala izcilajiem dabas skatiem.

Franču uzņēmums “Poma” uzkonstruēja gaisa tramvaju, kas paceļ pasažierus no tuvējās dzelzceļa stacijas un uzved tos pašā Tienmen kalna augšgalā.

Tajā pat laikā maijā,  Zhangjiajie mežu nacionālajā parkā tika izveidots pasaules garākais stikla tilts. Tilts ir 430m garš un sešus metrus plats, un turas 300m virs zemes.

 

 

 

Saistītās tēmas: Coiling Dragon CliffekstrēmiĶīnapastaiga

youtube icon
Abonēt youtube