Ja tev ir iespēja gulēt 8 stundas dienā, apsveicam! Tu esi tajos 12 procentos, kurai nekad nav nācies mosties un ilgi vēl pēc tam berzēt no acīm ārā miegu. Mums pārejām, auksta zupas karote, gurķu šķēles vai auksta ūdens šalts ir ikdiena.

Ir neskaitāmi veidi, kā cīnīties ar to, lai acis neizskatītos vairs nogurušas un pietūkušas, vieglākais no tiem ir kosmētika. Tomēr, ko darīt dienās, kad nevēlies sniegties pēc kārtējā konsīlera vai tonālā krēma?

Tev nevajadzēs skatīties tālāk par savu ledusskapi, pieliekamo skapīti vai pārtikas veikalu. Līdzeklis, lai uzlabotu tavu acu izskatu, ir te pat blakus. Šeit būt 3 negaidīti, bet absolūti vienkārši veidi, kā atgūt acu mirdzumu. Tavas acis izskatīsies atmodušās un skaistas. Mosties, mosties, mosties!

1. Noteikti savu rītu sāc ar glāzi ūdens. Pietiekami daudz ūdens liks tavām acīm izskatīsies veselīgam un tās izskatīsies atmodušās. Ja negaršo prasts ūdens, noteikti tam vari pievienot kādu šķēli svaiga gurķa, piparmētras vai citrona.

2. Vēl viens veids, līdzīgs atvēsinātai zupas karotei, noteikti ir ledus. Tas ir ātrs veids, kā mazināt iekaisumus un tūsku zem acīm. Ja zini, ka naktī nāksies maz gulēt, jau iepriekšēja vakarā sagatavo ledus gabaliņus, ko izmantot no rīta. Tiem vari pievienot klāt kādu piparmētra lapiņu vai gurķis, kas papildus dos acīm uzmundrinājumu.

3. Vēl viens negaidīs veids ir lavandas tēja. Lai mazinātu nogurušu acu izskatu, uz tām uzliec siltus lavandas tējas maisiņus un paturi pāris minūtes. Tie mazinās tūsku. Ja nevari šādu tēju atrast veikalā, uztaisi pati. Sakaltē lavandu un ieliec veikalā nopērkamajos tējas maisiņos, vai masiņus izveidot pati. Būs ne tikai veselīgāk, bet arī daudz aromātiskāk. Papildus, pašas rokām taisīts.

Saistītās tēmas: acislavandamiegsskaistumsūdens

youtube icon
Abonēt youtube