Kā pievarēt celulītu?

Fiziskās aktivitātes – vai obligātas?

Vai Tevi nav tracinājusi mūžīgā piebilde, pērkot pretcelulīta līdzekļus – “Tikai kopā ar diētu un pamatīgām fiziskām aktivitātēm šis līdzeklis palīdzēs!”. Nu, paldies! Tad jau es tikpat labi varu iztikt bez jebkādiem līdzekļiem un ķert baudu, skrienot divreiz dienā! Tas nemaksā neko un celulīts patiešām mazināsies!

Patiesība par celulītu ir tā,ka ne jau tikai apalēm tas ir. Arī pavisam tievām un pat sportiskām meitenēm, tāpēc fiziskā aktivitāte pati par sevi kombinācijā ar “revolucionāro” līdzekli nepalīdzēs. Taču tieši tās ir pat ļoti ieteicamas, lai Tu uzlabotu savu pašsajūtu un arī uzņemtās kalorijas dedzinātos labāk. Tieši ar sporta aktivitātēm tās deg pat tad, kad nesporto – uzlabojas vielmaiņa!

2438

Dzer daudz šķidruma!

Vēl viens pretcelulīta cīņas paņēmiens – skalot ārā visu lieko! Dietologi iesaka 8 glāzes dienā, bet vai tas ir reāli? Ne visām tā slāpst, ka var izpļumpēt litriem bezgaršīga ūdens! Risinājums ir patīkamas, garšīgas un vieglas zāļu tējas jeb tējūdeņi. Ja nevari iedzert tīru ūdeni, pamēģini to mazliet atšķaidīt ar svaigu spiestu sulu.
Ūdens tiešām palīdz ādai izskatīties labāk, un gan jau savienojumā ar kādu labu līdzekli, pēc mēneša pirmie rezultāti būs redzami!
2_voda_protiv_cellyulita
Atmest smēķēšanu?
Uhh, kā es esmu nogurusi no visiem šitiem – nesmēķē, nedzer, nēed… Nu kas tā ir par dzīvi? Tad jau labāk staigāju ar celulītu! Vieglāk ir kļūt par samadhi jogu, nekā ievērot šos pretcelulīta paņēmienus! Taču uz vasaru nenāktu par ļaunu samazināt izsmēķēto cigarešu skaitu – būs labāka sejas āda, mazināsies krunkas un organisms atbrīvosies no toksīniem.
Starp citu, viens no efektīvākajiem veidiem, kā samazināt smēķēšanu, ir skriet! Jo cigarete ar rīta 5 km skrējienu galīgi neiet kopā. Es izvēlos pēdējo!
cell_smok
Nestreso!
Vieglāk pateikt, nekā izdarīt! Es zinu, ka mūsdienu karjeras dzīve augstas konkurences apstākļos nav iespējama bez stresa. Tas ir brīžam ļoti nomācoši, bet no otras puses – palīdz visu laiku uzturēties zināmā tonusā un fokusā.
Tomēr stress rada aptaukošanos un stresa hormons kortizols ir atbildīgais (maita!) par to, ka tauku šūnas uzkrājas organismā. Mazliet palēlinot savu iekšējo tempu, izdosies sabalansēt hormonu līmeni. Arī sirdij būs vieglāk.
Viens no labākajiem stresa nodzīšanas paņēmieniem ir vakara izbrauciens ar riteni! Pārbaudīts paņēmiens. Ceru, ka mīšanās kaut ko mazina arī no apelsīna miziņas.
get_img-300x207

Skrien!

O, jā ! To var! Tik tiešām, meitenes, celulīts pēc 4 nedēļu skriešanas ir mazinājies, pat uz pusi. Un es vēl pat neesmu ķērusies brīnumainajam “Cellulase” līdzeklim klāt!

photo28

Mitrinies!

Jo vecāka kļūstu, jo āda sausāka. Tas tiesa. Bez mitrinošām eļļām tagad vairs neiztikt. Ādas mitrināšana ir viena no pamata lietām, kas jāveic sievietei pēc 30, jo neviens celulīta līdzeklis uz sausas, nenoskrubētas ādas neiedarbosies.

cellulit-izbavitsya-ot-cellyulita-6

Labie tauki pret sliktajiem

Par tiem jau arī runā tagad uz katra stūra – omega 3, omega 6. Omega tagad ir visa glābēja! Ha! Bet, zivis man tāpat garšo, tāpēc es izvēlos tās gaļas vietā – vienkārši tāpat!

Kaut kāds labums no labajām taukskābēm ir arī cīņā pret celulītu – tās neļauj taukšūnām nobloķēties un veidot kunkuļus zem ādas.

izTbGi

Masējies!

Ja ir laiks staigāt pie masieriem, uz priekšu. Diezgan dārgs prieks, manuprāt. Vērtīgāk ir palūgt vīru vakarā, bet diez vai ar cīņu pret celulītu tas beigsies:)

Mums reiz darbā nāca masieris, foršs džeks, masēja mūs katru dienu. Ar vienu no kolēģēm izveidojās romāns. Rezultātā bija salauztas sirdis, puņķi un asaras, līdz masierīts vairs kāju pie mums nesper! Uzmanīgi ar masieriem vīriešiem!

Tomēr limfodrenāža nenāk par sliktu – tas patiesībā ir diezgan spēcīgs ierocis mūsu cīņā pret celulītu. Vislielāko efektu pati uz sevis esmu izbaudījusi tieši zemūdens masāžā – ļoti tonizē un sapurina ādu. Rezultāts ir redzams jau pēc 4 reizēm. Bet tagad nāk vasara – ūdens priekus varēsi izbaudīt arī jūrā, lai vilnīši masē!

beautiful young happy woman massage

beautiful young happy woman massage

 

Speciāls celulīta ārstēšanas kurss skaistumkopšanas salonos

Uz priekšu, ja Tev ir biezs maks! Vienas procedūras cena būs ne mazāka par 40 latiem! Bet vajadzēs vismaz 10 reizes, lai kaut kas tiktu panākts. Ar piebildi “tikai kombinācijā ar sportiskām aktivitātēm!”

kak-izbavitsya-ot-cellyulita-3

 

Saistītās tēmas: celulītssievietesskaistumsveselība

youtube icon
Abonēt youtube