Pilna apjoma skatuves un citu tehnisko konstrukciju nodrošinājumam Rīgas svētku pasākumiem 11.novembra krastmalā tērēs 40,2 tūkstošus eiro, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības rīkotajā iepirkumā par skatuves tehnisko konstrukciju nodrošinājumu tika saņemts viens pieteikums no uzņēmuma “Kompānija NA”, kas arī pasludināts par uzvarētāju. Kopējā līgumcena ir 40 165 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Aģentūra BNS jau vēstīja, ka aviošovam, kuru Rīgas svētku ietvaros rīkos biedrība “Daugavpils izpletņlēcēju sporta klubs”, atvēlēti 20 tūkstoši eiro, uguņošanas priekšnesums Rīgas svētku laikā izmaksās 28 tūkstošus eiro, savukārt apsardzes pakalpojumu nodrošināšanai tiks tērēti 9,3 tūkstoši eiro.

“Rīgas svētki  2016” norisināsies no 12.augusta līdz 14.augustam, un tie ir veltīti kino tēmai. Svētku tematika izvēlēta, lai atgādinātu par pirmo kinoseansu Rīgā, kas notika pirms 120 gadiem, un paraudzītos uz Rīgu kā kino cienītāju, kino veidotāju un kino rādītāju pilsētu. Rīga šogad atzīmēs 815.jubileju.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: RīgaSVētki

youtube icon
Abonēt youtube