Deviņdesmito gadu popa princese Britnija Spīrsa sākusi biežāk par sevi atgādināt pasaulei un saviem pielūdzējiem. Nesen viņa nāca klajā ar šokējušu paziņojumu, ka vēlētos dzemdēt vēl vienu mazuli no sava bijušā vīra, izmantojot viņa biomateriālu kā donoru. Šis paziņojums sociālajos tīklos izraisīja plašas diskusijas. Bet nupat dziedātāja  Instagram nopublicējusi fotogrāfijas no sava atpūtas brauciena uz Havaju salām, kurp devusies kopā ar abiem dēliem. 

ar-deliem

Britnija Spīrsa ar dēliem – Šonu un Džeidenu

Fotogrāfijā redzams Britnijas turpat ideālās ķermeņa aprises. Jāpiebilst, ka vairākus gadus pēc dēlu nākšanas pasaulē dziedātājai bija problēmas ar ideālā svara noturēšanu, diezgan ilgu laiku viņa cīnījās ar liekajiem kilogramiem, un visai nesaudzīgi viņas izskats tika apspriests dzeltenajā presē. Bet šīs fotogrāfijas pierāda, ka nupat Britnija ir sasniegusi savu mērķi, kas neapšaubāmi ir prasījis pūles un ilgas stundas sporta zālē. Šobrīd dziedātājas auguma aprises ir tikpat ideālas kā pirms dēlu piedzimšanas. 

spirsa1

 

spirsa2

 

Atgādināsim, ka jau 26. augustā paredzēta Britnijas jaunākā albuma “Glory” prezentācija, par ko pati dziedātāja savā Twitter kontā rakstīja: “Glory. Mans jaunākais albums un jaunas ēras sākums…”

 

 

Saistītās tēmas: britnija spīrsahavaju salasideāls augums

youtube icon
Abonēt youtube