Šeit nav īpašas receptes. Neko sajaukt nav iespējams, burvība slēpjas pašā procesā.

Nepieciešams:

  1. Zefīru paciņa.
  2. Krekerveida saldie cepumi (var būt no vienas puses glazēti ar šokolādi).
  3. Šokolāde (nav nepieciešama, ja cepumiem ir šokolādes glazūra).

 

Pagatavošana:

  1. Uzdur uz iesmiņiem mazos zefīrus, tur virs uguns, līdz tie kļūst brūngani.
  2. Liek uz cepuma (uz tās pusītes, kurai ir šokolādes glazūra vai uz kuras uzlikts šokolādes gabaliņš) un virsū uzliek vēl vienu cepumu.
  3. Nedaudz saspiež.
  4. Karstais zefīrs izkausē šokolādi un viss kopā garšo ļoti gardi!

Saistītās tēmas: cepumifotoMarshmallowsreceptešokolāde

youtube icon
Abonēt youtube