Protestējot pret NATO politiku, karaspēka ievešanu Baltijas reģionā un Eiropas Savienības sankcijām pret Kremli, pa ceļam no Vācijas uz Krieviju trešdien Rīgā piestās motobrauciena “Miera kolonna” aktīvisti, informēja sociāldemokrātiskās kustības “Par Neatkarīgu Latviju!” ģenerālsekretārs Jānis Kuzins.

Pie atpūtas centra “Lido” Rīgā, Krasta ielā, “Miera kolonnu” sagaidīs sociāldemokrātu kustība “Par Neatkarīgu Latviju!” un tās līdzspriekšsēdētājs Edvīns Puķe. Viņš kolonnā piedalīsies ar “Harly Davidson” motociklu, kā arī ar no ES un NATO neatkarīgu Latvijas simboliku.

“Miera Kollonu” organizē Vācijas pilsoņi. Tā cauri Vācijai, Polijai un Baltijas valstīm dodas uz Krieviju, tā protestējot pret NATO agresīvo politiku, provokatīvo karaspēka ievešanu reģionā un Eiropas Savienības sankcijām, pauda Kuzins.

Aktīvisti arī piestāj pie 1.Pasaules kara un 2.Pasaules kara pieminekļiem, lai pieminētu kritušos.

“Latvijā akcija sākotnēji tika atcelta, jo notika nepatīkami incidenti pret organizātoriem Polijā un bija ziņojumi, kas tas atkārtosies arī Latvija, tāpēc ir mainīts akcijas laiks un presei tiek paziņots pēdējā brīdī,” skaidroja Kuzins.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: "Miera kolonna"krievijaNATOVācija

youtube icon
Abonēt youtube