Garšo šokolāde un cepumi? Pamēģini šo recepti!
Sastāvdaļas:
100 g sviesta
100 g šokolādes
1/2 tējkarote Dr. Oetker cepamais pulveris
Dr. Oetker mandeļu esence
1 ēdamkarote kakao
šķipsniņa sāls
60 g mandeļu
1 ola
60 g kama miltu
30 g kviešu miltu
60 g cukura
Pagatavošana:
- Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu. Saputo līdz viendabīgai masai.
- Tālāk pievieno kakao, cepamo pulveri, sāli, mandeļu esenci, kviešu miltus un sablendētus riekstus.
- Saputo.
- Pievieno kama miltus.
- Uz cepamās plāts ar tējkaroti liek nelielas piciņas ar lielām atstarpēm, jo cepumi cepoties saplok un izplešas.
- Cep 200 grādos, apmēram 15 minūtes.
Noņemti no cepamās plāts, cepumi vēl ir ļoti mīksti, bet pēc mirkļa tie jau sāk sacietēt.
Atdzisuši cepumi kļūst cietāki un kraukšķīgāki.