Sastāvdaļas:
100 g sviesta
100 g šokolādes
1/2 tējkarote  Dr. Oetker cepamais pulveris
Dr. Oetker mandeļu esence
1 ēdamkarote kakao
šķipsniņa sāls
60 g mandeļu
1 ola
60 g kama miltu
30 g kviešu miltu
60 g cukura

Pagatavošana:

  1. Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu. Saputo līdz viendabīgai masai.
  2. Tālāk pievieno kakao, cepamo pulveri, sāli, mandeļu esenci, kviešu miltus un sablendētus riekstus.
  3. Saputo.
  4. Pievieno kama miltus.
  5. Uz cepamās plāts ar tējkaroti liek nelielas piciņas ar lielām atstarpēm, jo cepumi cepoties saplok un izplešas.
  6. Cep 200 grādos, apmēram 15 minūtes.

Noņemti no cepamās plāts, cepumi vēl ir ļoti mīksti, bet pēc mirkļa tie jau sāk sacietēt.
Atdzisuši cepumi kļūst cietāki un kraukšķīgāki.

Saistītās tēmas: cepumifotokulinārijareceptešokolāde

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube