Kā jau daudzi ir dzirdējuši, Amerikā šobrīd norit spraiga cīņa starp prezidenta kandidātiem. Ir dzirdēti stāsti, ka neviens no prezidenta kandidātiem nav bijis godīgs un ka visu šajās vēlēšanās nosaka nauda. Kāds hakeris, kurš vēlas informēt iedzīvotājus par politiskajām aktivitātēm, ir publicējis ASV demokrātu kongresa dalībnieku tālruņa numurus, kā arī dokumentus no tā serveriem.

Protams, publicētās fotogrāfijas ir izplūdušas un nevarētu teikt, ka no iegūtās informācijas būtu gūstams kāds labums, taču mēs ticam, ka cilvēki, kuriem interesē šāda veida informācija, spēs ar to apieties.

Šeit vari izlasīt hakera vēstījumu vēlētājiem:

Sveiki visiem! Ir pienācis laiks jauniem atklājumiem. Daudzi no jums, iespējams, zina par DCCC uzlaušanu. Kā redzat, es lieki savu laiku neesmu šķērdējis.

Kā jūs redzat, ASV prezidenta vēlēšanas ir kļuvušas par smieklīgu, lielu politisko izrādi, kur vēlētāji ir tālu no galvenās lomas atveidošanas. Viss tiek risināts un runāts aiz skatuves, gluži tāpat kā tas bija ar Bērniju Sandersu.

Es prātoju, kas notika ar patieso demokrātiju, ar vienlīdzīgajām iespējām, ar lietām, kuru dēļ mēs mīlam Ameriku. Šodien par varu cīnās lielie naudas maisi. Viņi nepārtraukti melo un netur savu vārdu. Tiek gatavotas propagandas, slēpjot visu patieso. Bet es ticu, ka cilvēkiem ir tiesības zināt, kas notiek šajā vēlēšanu procesā.

Lai garo stāstu izveidotu nedaudz īsāku, šeit ir pāris dokumenti no demokrātu servera. Izmantojiet tos lietderīgi.”

Saistītās tēmas: ASVDemokrātiHakerisTālruņa numurivēlēšanas

youtube icon
Abonēt youtube