Ja uzskati, ka Kailijas Dženneras (Kylie Jenner) 19. dzimšanas diena bija īpaša, tad jums nāksies vilties.

Noteikti Kailijas Dženneras Instagram profilā esam redzējuši neskaitāmas peldkostīmu bildes un pazīstamas sejas, kuras gozējas pie šikiem baseiniem un neiedomājami skaistām terasēm. Tomēr līdz šim mums nav bijusi iespēja apskatīt, kur īsti šī realitātes šova zvaigzne pavadījusi savas brīvdienas un kāda patiesībā izskatās villa, kuru viņa un viņas draugi pāris dienas sauca par mājām.

Kā izrādās realitātes šova “Keeping Up With The Kardashians” zvaigzne un viņa draugi dzīvoja īpašā luksusa klases villā “Pearls of Long Bay Estate by Airbnb”.

Īpašuma kopējā platība ir vairāk nekā 24 tūkstoši kvadrātmetru, kuros ietilpst trīs villas un 23 guļamistabas.

Īpašuma vērtība ir aptuveni 50 miljoni ASV dolāru un tajā ietilpst milzīga sporta zāle, tenisa korts, sauna un divi privātie baseini.

thanks for the birthday home, @airbnb

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on


Viņas māsai Kendalai Dženerai (Kendall Jenner) tika piešķirta atsevišķa villa “Lidija House”, kura tiek uzskatīta par vislielāko no visām trim villām.
Vai tā bija peldēšanās olimpiskā izmēra peldbaseinā vai atpūta privātā džakuzi – modelei bija neskaitāmi daudz veidu, kā atpūsties no ikdienas.

Un tā kompānijas, kas bija ieradusies kopā ar Dženneru māsām, īpašā luksusa atpūta tika iemūžināta neskaitāmās fotogrāfijās.

Turks and Caicos, courtesy of @Airbnb

A photo posted by Kendall Jenner (@kendalljenner) on


Ja nu arī tev ir vēlme paviesoties šajā apburošajā mājā, tad vienas villas cena diennaktī ir 9232 eiro.

 

Saistītās tēmas: ASVKendall JennerKylie JennermiljoniVilla

youtube icon
Abonēt youtube