Patversmes suņi mēdz dzīvot diezgan depresīvu un nomāktu dzīvi, gaidot, kad tiem pakaļ atnāks viņu īstais un vienīgais saimnieks. Tādēļ “Kitsap Human Society” (KHS) Vašingtonā ved suņus uz kādu kafijas tasi, lai tie kļūtu laimīgāki.

Patversmes brīvprātīgā Mollija Klārka (Molly Clark) katru trešdienu vienu no suņiem ved uz populāro kafejnīcu “Starbucks”, lai tas varētu nobaudīt kādu gardu “Pappuccino” (maza krūzīte ar putukrējumu). Suņiem tiek ne tikai īpaši gards deserts, bet tiem ir iespēja nomainīt vidi, kaut vai tiki uz brīdi. Mollija stāsta, ka šie suņi īpaši izbauda braucienu ar automašīnu. ” Tā vien šķiet, ka viņiem tā ir pati labākā trešdienas daļa.” Protams, Mollija izvēlas tikai tos suņus, kurus brauciens ar auto neizbiedēs.

“Mēs uzņemam fotogrāfijas, kā suņi notiesā šo putukrējumu, un vēlāk tās ievietojam Instagram kontā, lai cilvēki redzētu, cik viņi patiesībā ir apburoši un ka viņiem arī gribas mājās,” stāsta Mollija.

Taču neviens suns nav apdalīts. Mollija katram sunim, kurš nav varējis pamest patversmi, vienmēr atved kādu krūzīti putukrējuma.

KHS un Mollija vienmēr rūpējas par to, lai katram sunim tiktu kaut kas īpašs un katrs tiktu aprūpēts attiecīgi pēc tā vajadzībām. Neviens nepaliek novārtā.

Jāpiemin, ka vietējais “Starbucks” palīdz pamestajiem suņiem atrast mājas, kafejnīcā izliekot patversmes suņu attēlus.

instagram.com/kitsaphumanesociety/

Saistītās tēmas: laimePatversmeputukrējumssuņi

youtube icon
Abonēt youtube