Vēlies nedaudz pamielot acis un iedomāties: “Kā būtu, ja būtu?” Katrs motociklu cienītājs kaut reizi vēlētos izbraukt ar kādu no šiem luksusa braucamajiem. Šie motocikli ir dārgi visās niansēs – dizains, kvalitatīvi materiāli, ātrums un, protams, unikāls stils. Tie paredzēti, lai izceltu greznību un individualitāti. Ir skaidrs, ka parasti cilvēki šādu greznību nevar atļauties. Piedāvājam iepazīties ar 10 pasaules dārgākajiem motocikliem un varbūt pat nedaudz pasapņot.

10. Neiman Marcus Limited Edition Fighter

Vērtība: 110 000 dolāru

Šis motocikls ir izgatavots no tērauda, kas padara to unikālu. Un kāds dizains!

9. Coventry Eagle Flyinc

Vērtība: 120 000 dolāru

Coventry Eagle tiek uzskatīts par vienu no pirmajiem uzņēmumiem, kas sāka ražot motociklus. Ir vērts atzīmēt, ka uzņēmums nesen svinēja savu 100 gadu jubileju un tā vārds pasaulē kļūst tikai populārāks.

8. Harley Davidson Rocker

Vērtība: 130 000 dolāru

Harley ir pasaules populārākais motociklu zīmols. Visi tā produkti ir vienkārši žilbinoši, bet tajā pašā laikā pārsteidzoši vienkārši.

7. Hildebrand & Wolfmüller

Vērtība: 150 000 dolāru

Hildebrend ir pionieris starp motocikliem. Turklāt tas savā veidā ir ekskluzīvs – to var atrast kāda oligarha privātajā kolekcijā. Šis zīmols ir tik dārgs, jo pārstāv vēsturiskas vērtības.

6. Hubless Harley Davidson

Vērtība: 155 000 dolāru

Šim motociklam ir raksturīgas lielas klasiskās formas un iespaidīgs izskats.

5. Ecosse Titanium Series FE Ti XX

Vērtība: 300 000 dolāru

Protams, šī motocikla izmaksas ir ļoti lielas, taču skaistums prasa upurus. Tajā iebūvēts spēcīgs titāna dzinējs. Izskats gan šim braucamajam ir pieticīgs, bet visa greznība slēpjas tehniskajā aprīkojumā.

4. Legendary British Vintage Black

Vērtība: 400 000 dolāru

Britu leģenda. Unikāls motocikls, kuram līdzīgu vairs pasaulē neatradīsi. Ātri traukties pa šoseju ar to nav iespējams, toties tas spēj visus paralizēt ar savu izskatu. Ideāls modelis mākslas un antīku braucamrīku piekritējiem.

3. Gold Plated Custom Chopper

Vērtība: 500 000 dolāru

Tik skaists motocikls, ka ar tādu pat būtu grēks izbraukt ielās.

2. Ultra Rare Porcupine

Vērtība: 750 000 dolāru

Unikāls, rets un ļoti dārgs modelis. Ja agrāk tas bija muzeja eksponāts, tad tagad pie šāda brīnuma var tikt kāds bagāts kolekcionārs.

1. Harley Davidson Cosmic Starship

Vērtība: 1 miljons dolāru

Ekskluzīvi no Harley. Šo motociklu izstrādāja dizaineris Džeks Ārmstrongs.

Saistītās tēmas: DārgākieHarleyMotocikli

youtube icon
Abonēt youtube