Rīgas pašvaldības policija (RPP) sākusi administratīvās lietvedības par vairākām piegružotām teritorijām, aģentūra BNS uzzināja RPP.

Ceturtdien, 17. augustā, RPP Ziemeļu pārvaldes darbinieki, patrulējot Sarkandaugavā, pamanīja kādu brīvi pieejamu teritoriju, kura nebija ilgstoši uzkopta. Apsekojot teritoriju, konstatēts, ka tā ir aizaugusi, proti, zāles garums bija sasniedzis 50 centimetru augstumu, vietām zāle sniedzās pat viena metra augstumā. Netālu pamanīta arī sadzīves atkrituma kaudze.

Ziemeļu pārvaldes darbinieki, turpinot apsekot Sarkandaugavu, pamanīja vēl vienu nenožogotu teritoriju, kura nebija ilgstoši uzkopta. Starp augošajiem kokiem bija samesti veci koku zari, bet nedaudz tālāk bija izveidojusies dažādu sadzīves mēbeļu, transportlīdzekļu riepu, celtniecības atkritumu un sadzīves tehnikas kaudze.

Savukārt RPP Latgales pārvaldes darbinieki saņēma informāciju no kādas kundzes par kādu piemājas teritoriju Latgales priekšpilsētā, kurā izgāzti sadzīves atkritumi. Ierodoties notikuma vietā, izsaucējas sniegtā informācija apstiprinājās.

 

 

 

Info: BNS

youtube icon
Abonēt youtube