Sestdien, 20. augustā, Liepājā, Stadionā “Daugava” ar izpārdotu koncertu un sajūsmas pilniem saucieniem aizvadīts šā gada vienīgais “Prāta vētras” jaunākā albuma “7 soļi svaiga gaisa” koncerts Latvijā.

“Prāta vētra” Liepājā pēdējo reizi viesojās pirms 13 gadiem, un, tā kā šis ir šā gada vienīgais grupas sniegtais koncerts Latvijā, tas pulcēja teju 30 tūkstošus grupas fanu ne tikai no dažnedažādām Latvijas pilsētām, bet arī neskaitāmus ārvalstu fanus.

Divarpus stundu garajā koncertā grupa izpildīja gan jaunā albuma “7 soļi svaiga gaisa” dziesmas, gan vecās, labās, tik tautā labi pazīstamās dziesmas, kā “Spogulīt, spogulīt”, “Lidmašīnas” un “Rudens”.

“Prāta vētra” bija parūpējusies arī par īpašu pārsteigumu – grupas “Musiqq” pievienošanās. Abas grupas izpildīja jaunāko kopdarbu “Debesis iekrita tevī”, kas apmeklētājos izraisīja neviltotas ovācijas, kā koncerta trešajā daļā, tā arī noslēdzot koncertu ar tieši šo dziesmu. Tāpat neizpalika arī dziedātāja Dona kāpšana uz skatuves.
Par publikas iesildīšanu parūpējās grupa “Triānas parks”, kas lieliski spēja iekustinās kā jaunākus, tā arī vecākus koncerta apmeklētājus.

Kā pateicību Liepājai par iespēju sniegt koncertu, grupa pateicās ar muzikālu “sporta atskatu”, kurā uz lielajiem ekrāniem bija skatāmi Kristapa Porziņģa un FK Liepāja panākumi.

Kā atzina koncerta apmeklētāji – “Prāta vētra” ir tā grupa, kas spēj vienot milzīgu cilvēku daudzumu, un pat vairāku stundu garais koncerts nespēja nevienu nogurdināt.

Neskaitāmi grupas fani atzina, ka pagājušajā gadā jau bija apmeklējuši kādu no tūres koncertiem, un šo noteikti nevarēja laist garām, jo – “tā tomēr ir “Prāta vētra”, tas ir jāredz!”

Jāteic, ka jaunā albuma dziesmas patiesi uzrunājušas grupas fanus, jo tām tika dziedāts līdzi tikpat aizrautīgi, kā grupas jau labi pazīstamajām dziesmām no iepriekšējiem albumiem.

 

Saistītās tēmas: DonskoncertsLiepājaMusiqqPrāta VētraTriānas parks

youtube icon
Abonēt youtube