Vēl nesen tikai astoņpadsmit gadus vecais jelgavnieks Miks Galvanovskis debitēja izdevniecības „Mikrofona ieraksti” 20 gadu jubilejai veltītajā Jelgavas koncertšovā „SuperMikrofons” , taču šodien jau viņa solo dziesmu var klausīties neskaitāmi jaunā dziedātāja fani.

Jau iepriekš Miku iepazinām, kad viņš darbojās grupā “NE CITU RĪT”, kurā apvienojušies četri muzikāli un Latviju mīloši jaunieši no Jelgavas. Grupa savu darbību uzsāka 2015. gada vasarā, pēc tam arī iznāca viņu singls “Latvija”. Šī grupas dziesma ieguvu īpašu atzinību arī populārajā video vietnē Youtube.

Tomēr tagad Miks ķēries pie savas solo karjeras veidošanas. Šā gada 15. augustā viņš satraukuma pilns prezentēja savu jauno debijas singlu “Pamosties vienam”.
Videoklipa vārdu un mūzikas autors ir pats Miks, bet skanējumam ļoti palīdzējuši trīs puiši – Kārlis Krūmiņš, Mikus Ģērmanis un Kristaps Grasmanis. Kā stāsta pats Miks, dziesmas pirmās sajūtas ieliktas, kad visi kopā gatavojās koncertšovam “SuperMikrofons”. Stundām ilgi mēģinot un spēlējot šo vienkāršo melodiju, galu galā tapa tas, ko šobrīd varam klausīties video vietnē Youtube. Miks uzskata, ka tieši “SuperMikrofons” bija tas īstais atspēriena punkts.

Tāpat viņš saka paldies arī videoklipa veidotājiem «38 Special Veideography», ierakstu studijai «Shine records» un Uldim Timmam, videoklipa aktrisei Martai Seržantei, stilistei Baibai Vēsmai un dizainerei Karīnai Likansei.
“Paldies visiem, kas palīdzēja un nodrošināja iespēju tapt klipam!”

Ar šo dziesmu un klipu Miks vēlas pateikt, lai cilvēki pārstāj baidīties, lai iet uz saviem mērķiem, lai nebaidās uzdrošināties un pārkāpt pāri saviem principiem.

 

Saistītās tēmas: DebijaMiks GalvanovskismūzikaPamosties vienamsingls

youtube icon
Abonēt youtube