Par “SynotTip” Latvijas futbola virslīgas čempionāta komandas “Riga” jauno galveno treneri apstiprināts krievu speciālists Vladimirs Volčeks, otrdien informē vienība.

Vēl šī mēneša sākumā “Riga” pārtrauca sadarbību ar galveno treneri Dmitriju Homuhu, kurš šajā amatā tika apstiprināts aprīlī. Pēc vairāk nekā nedēļas šim Krievijas speciālistam atrasts aizvietotājs – viņa tautietis Volčeks.

Ar Volčeku, kuram pašlaik ir 46 gadi, līgums noslēgts uz pusotru sezonu. Pirms tam šis speciālists trenera pieredzi smēlies tikai Krievijā, bet pirms pievienošanās “Riga” komandai viņš bija galvenā trenera palīgs pēc spēka Krievijas trešās līgas klubā Maskavas “Torpedo”.

Ar 21 punktu 18 spēlēs “Riga” virslīgas kopvērtējumā ieņem sesto vietu, bet nākamo spēli tā aizvadīs piektdien, kad savā laukumā tiksies ar valsts čempioniem “Liepāju”.

“Riga” nupat papildinājusi sastāvu ar Burkinafaso izlases uzbrucēju Aristīdu Bansē, kurš savulaik gana rezultatīvi spēlējis Vācijas bundeslīgā, 18 gadus veco Kotdivuāras futbolistu Kasimu Sisē un Igaunijas U-21 izlases spēlētāju Bogdanu Vascuku, kuram iepriekš nebija izdevies nostiprināties Anglijas klubā “Reading”.

“Riga” pagājušajā sezonā, startējot ar nosaukumu “Caramba”/”Dinamo”, uzvarēja Latvijas pirmās līgas čempionātā, izcīnot tiesības šosezon piedalīties virslīgā.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: FK RīgaFutbolsSportsVolčeks

youtube icon
Abonēt youtube