Lai rīdziniekiem un pilsētas viesiem būtu ērtāk orientēties Rīgas sabiedriskā transporta maršrutos, “Rīgas satiksme” ir izstrādājusi maršrutu kartes, kurās ir atzīmēti visi autobusu, trolejbusu un tramvaju maršruti un pieturvietas. Kartes tiks izvietotas visās aptuveni 300 jaunā dizaina pieturvietu nojumēs.

Par pamatu sabiedriskā transporta maršrutu tīkla kartei ir ņemta SIA “Karšu izdevniecība Jāņa sēta” karte, kurā ir atzīmēts ne tikai sabiedriskā transporta tīkls, bet arī Rīgas pilsētas plāns – apkaimes, ielu nosaukumi, dažādas iestādes un objekti.

Sabiedriskā transporta maršrutu kartē ir atzīmēti 9 tramvaju, 19 trolejbusu un 54 autobusu maršruti, kā arī viss pieturvietu pārklājums – kopskaitā 1902.

Pasažieri savu maršrutu var saplānot arī “Rīgas satiksmes” mājas lapā, kurā pēc konkrētām adresēm, tuvākajām dzelzceļa stacijām un apskates objektiem var saplānot maršrutu. Tāpat ikvienam interesentam mājaslapā www.rigassatiksme.lv un klientu apkalpošanas centros ir pieejamas sabiedriskā transporta maršrutu shēmas.

Informācija: Rīgas Satiksme

Saistītās tēmas: KartesRīgaRīgas SatiksmeSabiedriskais transports

youtube icon
Abonēt youtube