Šī instrukcija noteikti jāizlasa tavam mīļotajam vīrietim, bet arī tev par skādi nenāks to izpētīt. Pārbaudi, cik precīzi pazīsti savu ķermeni!

Tā kā sievietes organisms nav tik ātri gatavs seksam, cik vīrieša organisms, tad pieskārieni krūtīm un intīmajai zonai nav tas labākais starts priekšspēlei! Sievietes organismam ir jāļauj iekarst!

Sāc ar pietuvošanos viņai no mugurpuses. Ne velti mēs sievietes klusībā ilgojamies pēc muguras masāžas. Glāsti un pieskārieni “iekustina” asinsriti. Pa lielajiem asinsvadiem tās sāk plūst ātrāk un aktīvāk, tuvojoties mazajam iegurnim, kur, kā zināms, jo aktīvāk riņķo asinsrite, jo lielāku orgasmu varam baudīt.

chncdhaHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpdW0ucnUvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTYvMDUvZXJvZ2VubnllLXpvbnlfYTg3ZmY2NzlhMmYzZTcxZDkxODFhNjdiNzU0MjEyMmMuanBn.prx.51d84d88

Viena no sievietes (un arī vīrieša!) erogēnajām zonām ir pakausis. Nav brīnums, ka skūpstīšanās laikā gribam saķert un pabužināt partnera pakauša daļu. Šīs kustības vairo laimes hormonu izdalīšanos. Pačukstēsim mazu knifiņu, kuru vari izmēģināt brīdī, kad vēlies pielabināties savam mīļotajam (vai varbūt “izdīkt” no viņa vēl vienu jaunu kurpju pāri). Sarunas laikā pačubini viņa pakausi, glāsti un maigi pamasē un runā, cik vien iespējams, zemā balsī (balsij gan jāskan dabiski!). Tas dara brīnumu lietas! Vīrietis visticamāk piekritīs tavām sievišķīgajām iegribām!

chncdhaHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpdW0ucnUvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTYvMDUvZXJvZ2VubnllLXpvbnlfZWNjYmM4N2U0YjVjZTJmZTI4MzA4ZmQ5ZjJhN2JhZjMuanBn.prx.0beb7bb9

Nākamais punkts, kur vērts pieskarties, lai maksimāli uzbudinātu sievieti – tā saucamais kaķa punkts starp mugurkaulu un lāpstiņām. Kad sievietei šo punktu masē, gribot negribot, viņa sajūt spēcīgu karstuma vilni kājstarpē.

Turpinājumā sievietei jāglāsta mugurkauls, virzoties arvien zemāk un zemāk. Īpašu uzmanību vērts pievērst krustiem un dibena bedrītēm. Zināji, ka Austrumos šos punktus sauc par izvirtības bedrītēm? Tas tādēļ, ka masējot šīs ķermeņa zonas, ģenitālijās spēcīgi paātrinās asinsrite.

man giving woman a massage

Kad sievietes dupsis ir kārtīgi izmasēts, tikai tad var pievērsties jutīgākajai sievietes ķermeņa daļai. Bet nekādā gadījumā uzreiz nevajag ķerties pie klitora masāžas vai kairināšanas! Kamēr tas nav piebriedis, to nedrīkst aiztikt! Tā vietā palūdz savam vīrietim pamasēt klitora kājiņu (to atradīsi tieši virs klitora) un kaunuma lūpiņas (gan lielās, gan mazās). Tās var glāstīt un laizīt vai jebkā citādi apčubināt. Brīva vaļa fantāzijai!

92229782_827426_3

Tikai tad, kad lielās un mazās kaunuma lūpiņas ir sacēlušās uz augšu, sieviete ir gatava seksam. Tad var tuvoties gan klitoram, gan uzsākt arī pašu dzimumaktu!

Jā, ja vēlaties, varat uzsākt arī G punkta meklēšanu. Tā stimulācija sievietei sagādā īpašu baudu! Kur to atrast? G punkts atrodas maksts iekšpusē, tieši pretī klitoram, apmēram pus pirksta dziļumā. Atšķirībā no pārējās ādas virsmas, G punkts ir ar rievotu ādas pārklājumu. Vislabāk šo punktu var atrast, mīlējoties suņu pozā.

chncdhaHR0cHM6Ly9tYXJrZXRpdW0ucnUvd3AtY29udGVudC91cGxvYWRzLzIwMTYvMDUvZXJvZ2VubnllLXpvbnlfZTRkYTNiN2ZiYmNlMjM0NWQ3NzcyYjA2NzRhMzE4ZDUuanBn.prx.1e2bbe89

Kas ar sievietes organismu notiek orgasma laikā (tad, kad viņa orgasmu netēlo)? Maksts saraujas un pulsē. Un pretēji vīriešu paradumam tieši pirms paša orgasma kulminācijas kustības veikt ātrāk, dari otrādāk – kustības palēnini. Tad sieviete orgasmu izjutīs daudz dziļāk un patīkamāk.

Vērts zināt arī seksa enerģijas likumu. Ja sieviete gūst orgasmu, viņa savu enerģiju dabiski iedod vīrietim (kā tas iekārtots dabā). Savukārt, ja sieviete orgasmu notēlo, viņa enerģiju paņem no vīrieša.

File written by Adobe Photoshop¨ 4.0

File written by Adobe Photoshop¨ 4.0

Kas notiek pēc tam? Droši vien visas būsim pamanījušas, pēc seksa mums gribas papļāpāt, bet vīriešiem – pagulēt. Tas ir tādēļ, ka seksa laikā izstrādājas ļoti daudz laimes hormonu un ir liela eiforija, kas sievietēm raisa vēlmi uz sarunām, bet vīriešiem – uz miegu.

Kurā diennakts laikā sekss ir vislabākais? Pielāgots organisma dabīgajiem bioritmiem? Četros no rīta un četros pēcpusdienā. Mīlējoties ap pusnakti, ir vislielākais seksuālās enerģijas kritums. Izmēģini un pārliecinies par atšķirību!

Saistītās tēmas: attiecībasfotointīmisekss

youtube icon
Abonēt youtube