Rīgas domes (RD) priekšsēdētājs Nils Ušakovs kopā ar Rīgas pilsētas izpilddirektoru Juri Radzeviču,  Mājokļu un vides departamenta direktoru Anatoliju Aļeksejenko un speciālistiem ceturtdien, 25. augustā, iepazīsies ar Juglas kanāla krasta nostiprinājuma remontdarbiem.

Juglas promenādē patlaban tiek uzsākts Juglas kanāla  krasta nostiprinājuma remonts, lai uzlabotu drošību un būtu iespējams turpināt Juglas promenādes labiekārtošanas darbus.

RD informēja, ka Juglas kanāla krasts Miltiņpungā pie Vidzemes alejas ūdens līmeņa svārstību rezultātā, kā arī sniega un ledus kušanas ūdeņu ietekmē ir izskalots, tāpēc nepieciešams veikt tā nostiprināšanas darbus. Šeit paredzēts demontēt vecās dzelzsbetona plāksnes, nostiprināt krastu ar jaunām dzelzsbetona plātnēm, izveidot jaunus koka pāļu un brusu stiprinājumus, atjaunot šķembu uzbērumu, kā arī apsekot akvatorijas teritoriju, lai attīrītu to no nogrimušiem priekšmetiem.

Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā publicētais paziņojums liecina, ka Juglas kanāla krastu nostiprinājuma remontam atvēlēti 140 475,18 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN).

Konkursā par krasta nostiprinājuma remontdarbiem uzvarējis uzņēmums “Baltijas jūras ģeoloģijas centrs”.

Atbilstoši iepirkuma nolikumam, minimālais darba izpildes laiks ir 30 kalendārās dienas, savukārt maksimālais – 90 kalendārās dienas no līguma noslēgšanas mirkļa. Būvdarbu garantijas laikam jābūt 24 mēnešiem.

Informācija: BNS

Saistītās tēmas: Juglas kanālsRemontdarbiRīgaUšakovs

youtube icon
Abonēt youtube