2. septembrī Liepājas teātrī notiks līdz šim nebijis pasākums – “Atvērtā teātra nakts” spocīgās noskaņās, kas ieskandinās teātra 110. jubilejas sezonu.

Teātrī tiks gaidīti gan lieli, gan mazi skatītāji – bērniem notiks radošās darbnīcas, kuras vadīs Jānis un Agnese Rudzīši – būs iespēja pārbaudīt gan savas amatniecības prasmes, gan mierīgākā atmosfērā darboties ar īpaši šim pasākumam radītām darba lapām.

Ikviens varēs izstaigāt teātri gida pavadībā – ekskursijas latviešu valodā tiks rīkotas katru stundu no plkst. 19:00 līdz 22:00, bet teātra darbinieki priecāsies sagaidīt arī pilsētas viesus, piedāvājot arī stāstījumu angļu (plkst. 20:00) un krievu (plkst. 21:00) valodās. Lūgums uz ekskursijām ierasties vismaz piecas minūtes pirms to sākuma.

Teātrī būs ierīkots arī fotostūrītis, kur ikviens varēs nofotografēties ar teātra rekvizītiem, šuvēju darbnīcās būs iespējams uzlaikot aktieru izrāžu kostīmus, bezbailīgākie apmeklētāji varēs noklausīties aktieru un citu teātru darbinieku video vēstījumu par viņu tikšanos ar Balto dāmu, darbosies arī teātra kafejnīca, notiks vēl citas aktivitātes.

 

Atvērtā teātra nakts_1

Saistītās tēmas: AtvērtāTeātraNaktsLiepājasTeātris

youtube icon
Abonēt youtube