Nezinu, vai patiesi šī problēma nāk ar gadiem, bet pēc negulētām naktīm mazliet pietūkušas acis liecina par notikušo – miega trūkumu, un noslēpt to neizdodas. Kādreiz taču trīs naktis pēc kārtas negulējām, uz ballītēm gājām, pa dienu uz mācībām vai dārzu ravējām – un ne reizi neatceros, ka man pēc acīm kāds būtu pateicis, ka gulēts maz. Toties tagad! Bez ātrās palīdzības sniegšanas acu plakstiņiem labāk no mājas ārā neiet.

1342201693_meshki-pod-glazami-kak-izbavitsya-v-domashnih-usloviyah

Kāda ir ātrā palīdzība?

Par krēmiem šoreiz nerunāsim. Man ir viens acu krēms, bet no tā nekad nekādu efektu neesmu jutusi, tāpēc tagad kādu laiku par to esmu aizmirsusi. Tomēr.. varbūt tu lieto kādu krēmu? Vari pastāstīt?

puffy-eye

Toties vislabākā un efektīvākā palīdzība ir melnās tējas maisiņi vai melnajā tējā izmērcēti vates tamponiņi. Tos uz plakstiņiem paturot 5-10 minūtes, uzreiz ir svaigāks izskats, ne tikai tiem, kas uz mani skatās, bet arī man pašai.

oteki5

Vēl viens sens līdzeklis, starp citu tik daudzās filmās redzēts – gurķa šķēlītes uz acīm. Bet tās gan es lieku tikai no gurķa, ko esmu pati izaudzējusi. Tāpēc līdz šai metodes pielietošanai ir nedaudz jāpagaida.

Saistītās tēmas: fotosievietēmskaistumsveselība

youtube icon
Abonēt youtube