Zupu recepšu ir tik daudz, ka gadā katru dienu varētu ēst citu. Šī ir vēl viena alternatīva, ir biezzupa, ja gribi pamēģināt ko jaunu un interesantu!

017-1024x781

Sastāvdaļas:
~ ½ puķkāposta
4-5 kartupeļi
2 burkāni
1-2 seleriju kāti
1 kausētā siera “Dzintars” kārbiņa
garšvielas
Pasniegšanai:
Fetas siers
ķirbju sēklas
grauzdēta maize

Gatavošana:

  1. Notīra dārzeņus, sagriež kartupeļus mazos gabaliņos, burkānus – šķēlītēs, liek nelielā ūdens daudzumā sautēties, kad tie gandrīz mīksti, pievieno puķkāpostu, kas sadalīts pa rozītēm.
  2. Tikmēr uz pannas apcep un pēc tam nelielā ūdens daudzumā sautē smalki sagrieztu seleriju.
  3. Kad visi dārzeņi mīksti, tos nenokāš (ūdeni atstāj, lai veidotos zupas konsistence), tiem pievieno sautēto seleriju, garšvielas (sāli, timiānu, piparus un citus garšaugus), ka arī kausēto sieru, visu sablendē.
  4. Pasniedzot pārkaisa ar sadrupinātu Fetas sieru un ķirbju sēklām, klāt ēd grauzdētu maizīti.

Labu apetīti!

Saistītās tēmas: fotoreceptezupa

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube