Mūziķis un TV raidījumu vadītājs Kaspars Zlidnis savā Facebook kontā rakstīja – ESAM PIRMIE PASAULĒ, kas spēlē un nofilmē klipu uz SUP dēļa! 

Grupa “Gain Fast” ierakstījusi jaunu dziesmu “Pārsteigums”, kas iezīmē gaidāmo ceturto studijas albumu, ko plānots izdot nākamā gada pavasarī. Dziesmai nofilmēts klips, grupai airējot pa Daugavu un vienlaicīgi spēlējot uz milzīga SUP dēļa.

Mūzikas klipa ideja nešķiet pārsteidzoša, jo zināms, ka grupas dalībnieki ir kaislīgi supošanas un sērfošanas entuziasti, kas savu brīvo laiku labprāt pavada, baudot vasaru uz ūdens. Vairāk pārsteidzoša ir uzdrošināšanās un apbrīnas vērts – izpildījums. 

“Lai arī no malas tas izskatās viegli, tomēr novietot pilnu bungu komplektu, ģitāras pastiprinātājus, ģitāras un taustiņus bija diezgan izaicinoši. Neizpalika arī iekrišana ūdenī,” atzinies grupas solists Kaspars Zlidnis. Amizanti, ka Kaspara Facebook kontā draugi komentējuši, pieminot dažādas versijas, kā iecerēto izdevies realizēt dzīvē – pieminēta gan superlīme, gan citi interesanti tehniski veidi. Taču solists kādā no komentāriem atbildējis: “Kā lai tā atbild – no katras malas vienlaicīgi atsperoties diviem cilvēkiem, SUP dēlis paliek centrā nekustīgs.”


Dziesmas “Pārsteigums” tapšanā un klipa filmēšanā piedalījušies mūziķi Andžejs Grauds, Kaspars Zlidnis, Rolands Stepānovs, Jānis Zvirgzdiņš (Julians) un Uldis Beitiņš. Klipu nofilmējis režisors Aleksejs Kelmans. 

Novērtē!

Saistītās tēmas: gain fastlatvieši pirmiezlidnis

youtube icon
Abonēt youtube