24 gadus jaunajai Baibai Baronei ir nepieciešama cilvēku palīdzība – smagas slimības dēļ viņai steidzami ir nepieciešama aknu pārstādīšana.

Meitene, kura vēl nesen strādāja par auklīti bērnudārzā, nu jau divus mēnešus atrodas slimnīcā. Meitenes māte, lai varētu meitai palīdzēt, speciāli sākusi strādāt par sanitāri, jo šobrīd Baibu apdraud pat saskarsme ar ikdienišķām infekcijām.

Neskatoties uz to, ka valdība ir devusi savu “jā” vārdu operācijas finansēšanai, ģimene jūtas pievilta, jo par solīto pēdējā brīdī tika pārdomāts un atbildes sniegšanu nolēma pagarināt vēl uz pusgadu.

Tomēr ziedojumus gaida ne tikai Baibas ģimene, bet arī pati ministre, kura tā vietā, lai meklētu risinājumu savā darba sfērā, lūdz cilvēkus nepalikt vienaldzīgiem un iemest arī savu centu ziedojuma grozā.

Nesen tika ziņots, ka operācijai ir sakrāti 20 tūkstoši un vēl 30 ir nepieciešami, savukārt trešdien, 31. augustā, portālā Ziedot.lv ziņots, ka ir sakrāti 38 tūkstoši eiro, lai šodien, savā 25. dzimšanas dienā Baiba Barone varētu veikt nepieciešamo operāciju. Latvijas mediķi meiteni nosūtījuši uz Tartu Universitātes klīniku, kur meitenei ir gatavi palīdzēt.

Tikai rodas jautājums, ja valdība ir tautas kalpi, kam tad īsti tā “kalpo”?

youtube icon
Abonēt youtube