Visi zinām, ka laimi un mīlestību par naudu nopirkt nevar. Lai gan, palūkojoties uz slavenību saderināšanās gredzeniem, sāk rasties šaubas – vai tiešām nevar? Piedāvājam apskatīt visdārgākos gredzenus, kas rotā slavenību zeltnesi un ir “mūžīgās uzticības un mīlestības” simboli.

Dženifera Anistone

Gredzena vērtība – 1 miljons dolāru

anistone_gredzens

Ar savu laulāto draugu seriāla “Draugi” zvaigzne iepazinās filmēšanas laukumā, un jau pēc 15 mēnešiem Džastins savu mīļoto sievieti bildināja, uzdāvinot viņai gredzenu ar iespaidīgu 10 karātu briljantu. Tiesa, kāzas pāris nosvinēja vien trīs gadus pēc oficiālās saderināšanās – 2015. gada augustā.

 

Ciara

Gredzena vērtība – 2 miljoni dolāru

gredzens2

Šī pāra attiecību sākums ir līdzīgs pasakai. Viņi sāka satikties pagājušā gada aprīlī, un jau pēc dažiem mēnešiem sportists Rasels Vilsons bildināja savu izredzēto. Turklāt viss bija sarīkots ļoti romantiski – Rasels dziedātāju uzaicināja ceļojumā, noslēpjot no viņas, uz kurieni tieši viņi dodas. Kā vēlāk izrādījās, Vilsons Ciaru aizveda uz Šeišelu salām, lai okeāna krastā viņu bildinātu un uzvilktu viņai pirkstā satriecošu gredzenu ar 15 karātu lielu briljantu.

Kima Kardjašana

Gredzena vērtība – 2 miljoni dolāru

kima_gredzens

Kā jau zināms, slavenais reperis Kanje Vests visu mīl darīt ar vērienu. Un arī savas mīļotās sievietes Kimas bildinājums nebija izņēmums. Par godu šim notikumam viņš izīrēja veselu beisbola stadionu Sanfrancisko, uzaicināja simtiem viesu, orķestri, kas sastāvēja no 50 muzikantiem un, protams, neaizmirsa par gredzenu ar 15 karātu briljantu.

 

Bleika Laivlija

Gredzena vērtība – 2 miljoni dolāru

bleika_gredzens

Pret savām otrajām laulībām mūžā aktieris Raeins Reinolds izturējās ļoti nopietni. Pirmkārt, viņš pats izgudroja gredzena dizainu, otrkārt, izvēlējās tam retu rozā nokrāsas 18 karātu lielu briljantu. Nav pārsteidzoši, ka pēc šādas dāvanas Bleika uzreiz pieņēma bildinājumu un teica “jā” vārdu.

 

Bejonsē

Gredzena vērtība – 5 miljoni dolāru

bejonse

Nav brīnums, ka līdz oficiālajai laulību ceremonijai Bejonsē esot atteikusies nēsāt saderināšanās gredzenu, ko viņai uzdāvināja Džeijs Zī, jo gredzena akmens – 18 karātu lielais briljants ir 5 miljonus dolāru vērts. Kā baumo, dziedātāja līdz šim brīdim nevalkā oriģinālo gredzenu pat uz dažādiem saviesīgiem pasākumiem, izvēloties tā vietā kopiju, kuras vērtība ir 5 tūkstoši dolāru.

Meraija Kerija

Gredzena vērtība – 7,5 miljoni dolāru

meraija_gredzens

Kad jūsu vīrs būs multimiljonārs un vēl izrādīs savu mīlu, dāvinot jums ļoti dārgas rotaslietas, droši vien, ka varēsiet arī sev piemeklēt tādu gredzenu. Lielisks piemērs ir dziedātāja Meraija Kerija un viņas mīļotais vīrietis, austrālietis Džeims Pakers, kurš par godu abu saderināšanās notikumam Meraijai uzdāvināja gredzenu ar 35 karātu briljantu 7,5 miljonu dolāru vērtībā.

 

Keita Mildtone 

Gredzena vērtība – nenovērtējams

princese_greedzens

Keita Midltone no sava prinča bildinājumu gaidīja garus astoņus gadus. Un izrādījās, ne velti. 2010. gada novembrī princis Viljams savai mīļotajai uzdāvināja nenovērtējamu dāvanu – gredzenu, kas savulaik piederēja viņa mātei, princesei Diānai, ar 18 karātu lielu safīru un 14 briljantiem. Keitai tika ne tikai nenovērtējams gredzens un ilgi gaidītais bildinājums, bet arī iespēja nākotnē kļūt par Lielbritānijas karaļa laulāto draudzeni.

 

Saistītās tēmas: briljantigredzenislavenības

youtube icon
Abonēt youtube