Garšaugu izvēle ir plaša, tāpat kā to pielietojums. Vai zini kādiem ēdieniem, kuri no tiem piemēroti? Kādi garšaugi piestāv kādiem ēdieniem, lasi turpinājumā!

8177883

Liellopa gaļas ēdieniem lieliski piestāv:

Baziliks, koriandrs, kumins, majorāns, piparmētra, timiāns, laurlapas, ķimenes, dilles, virca, salvija, estragons, bet nepiemērots ir rozmarīns.

Cūkgaļas ēdienos var gatavot:

Anīsu, baziliku, kārveli, bergamoti, koriandru, kuminu, fenheli, citronu, piparmētru, majorānu, rozmarīnu, salviju, vircu, estragonu un timiānu.

Ar jēra gaļas ēdieniem labi garšo:

5_43_

Piparmētra, baziliks, izops, laurlapas, koriandrs, kumins, dilles, citronzāle, majorāns, rozmarīns, salvija, virca, timiāns, ķimenes.

Vistas gaļa sader ar:

Baziliku un lauru lapām, ķimenēm, koriandru, dillēm, margoldu, piparmētru, salviju.

Tītara gaļu gatavo ar:

Timiānu.

Zoss gaļas garšaugs ir:

Salvija.

1242572868_meat-preview

Pīles gaļai piestāv:

Dilles, piparmētra, izops, rozmarīns, salvija, virca, estragons

Aknas gatavo ar:

Koriandru, salviju un estragonu.

Zivīm piestāv:

Anīss, baziliks, ķimenes, maurloki, koriandrs, dilles, fenhelis, citronu sula, margolds, majorāns, piparmētra, pētersīļi, rozmarīns, salvija, virca, estragons, timiāns.

Maizes izstrādājumi labi sader ar:

Koriandru, ķimenēm, kumīnu, kaltētām dillēm, anīsu, fenheli, rozmarīnu.

Olu ēdieniem droši vari pievienot:

Dilles, anīsu, baziliku, korianadru, kumīnu, majorānu, piparmētru, pētersīļus, rozmarīnu, salviju.

Zaļo lapu salātu garšaugi ir:

Anīss, baziliks, bergamote, gurķu mētra, ķimenes, kārvele, maurloki, koriandrs, kumins, pienenes, dilles, izops, margolds, pētersīļi, piparmētra, estragons, timiāns.

Zupas savukārt lieliski papildinās:

Anīss, gurķu mētra, kumins, dilles, fenhelis, margolds, majorāns, piparmētra, nātres, virca, timiāns.

Saistītās tēmas: Ēdiensfotogaršaugi

Komentāri 0

youtube icon
Abonēt youtube