Un patiesi, kas gan var būt skaistāks par pirmo mīlestību? Diemžēl pirmā mīlestība par nopietnām attiecībām pārvēršas vien izņēmuma gadījumos. Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākais dēls Bruklins Bekhems, kā baumo, ir izšķīries no savas mīļotās meitenes un to ļoti stipri pārdzīvo. 17 gadus vecais jaunietis izšķīries no savas mīļotās, 19 gadus vecās aktrises Hlojas Morecas. 

Kā ziņo mediji, jaunie cilvēki brīnišķīgi pavadīja kopā visu vasaru. Divus mēnešus Bruklins un Hloja diendienā pavadīja viens ar otru Losandželosā. Bet šonedēļ puisis atgriezās Londonā. Kā stāsta Bekhemu ģimenes draugi, pirms vairākām nedēļām jaunieši ir pašķīrušies un spēcīgi to pārdzīvo. Šķiršanās iemesli pagaidām neesot zināmi.

Kā atgādina britu tabloīdi, ar jauniņo Holivudas zvaigzni Hloju Morecu Bekhems satikās kopš šī gada pavasara. Maijā abi jaunieši apstiprināja baumas par abu romantisko sakaru, taču apspriest attiecības ar presi atteicās. Lai gan kādā no savām nesenajām intervijām Hloja teikusi, ka viņas boifrends cenšas viņu ļoti atbalstīt. “Kad es aizraujos ar sevis kritizēšanu, viņš man saka: “Stop! Atceries savas intervijas. Ieklausies savos vārdos. Tu patiešām esi lieliska.””

Šobrīd 17 gadus vecais Bruklins ir aizrāvies ar fotogrāfijām – viņš izmēģina gan modeļa darbu, laiku pa laikam pozējot dažādu glancētu izdevumu vajadzībām, gan arī pats fotografē. 

bruklins1

Jaunieši vēl laimīgi kopā šī gada vasarā

 

 

 

Saistītās tēmas: brukins bekhemshloja morecaizšķīrušies

youtube icon
Abonēt youtube