Divas kanādiešu sievietes, kas Instagram dokumentēja savu kruīza ceļojumu uz Austrāliju, iespējams pavadīs savu dzīvi cietumā, jo kuģim pietauvojoties Sydney Harbour ostā, policija atsavinājusi 95 kilogramus kokaīna.

Kanādietes Melina Roberge (23) un Izabella Lagace (28), kā arī trešais kanādietis Andre Tamine (63), tika apcietināti un tika noraidīta prasība par drošības līdzekļa iemaksu, lai izkļūtu no cietuma. Šie trīs tiek apsūdzēti narkotiku pārvadājumos.

Coconut water detox 💧🔅

A photo posted by @melinar___ on

Tiek ziņots, ka vērtība šiem 95 kilogramiem kokaīna ir apmēram 23 miljoni dolāru. Šis tiek klasificēts, kā Austrālijas lielākais narkotiku “ķēriens”. Trīs apcietināto loma pārvadājumā vēl tiek noskaidrota un precizēta.

Kokosrieksti, bikini un tetovējumi

Policijas ziņojums vēsta, ka Austrālijas robežsardze uz klāja uzkāpusi nedēļas nogalē, kur ar suņiem ticis pārbaudīts klājs un neskaitāmas pasažieru kajītes. Kādā čemodānā uzieti 95 kilogrami kokaīna. Kāds Facebook bija pajokojis, kas trīs aizturēto kajītē neesot bijusi vieta tīrai apakšveļai un rezerves zobu birstei.

Noziegumā iesaistītās sievietes savus ceļojumu bija dokumentējušas Instagram – dzeram no kokosriekstiem un gozējoties Taiti pludmalē.

Otra parādīja, ka cēli braukājas ar kvadracikliem pa Peru. Cits ieraksts liecina, ka Roberge ieguvusi tetovējumu turpat Taiti. Amizants šķiet fakts, ka Lagace fotogrāfijās redzama ar kaklarotu, kurā attēlota marihuānas lapa.

🌵🏁✔️ #peru2k16

A photo posted by @melinar___ on

Kur sievietes šķērsojušas robežu nav īsti skaidrs, taču, kā liecina Instagram, pēdējās fotogrāfijas tikušas publicētas pagājušajā otrdienā Taiti, trīs dienas pirms narkotiku reida.

Kā liecina fotogrāfijas, narkodīleres pabijušas arī Bermudu salās, Čīlē, Ekvadorā un Kolumbijā. Fotogrāfijas piesaistījušas neskaitāmi daudz negatīvu komentāru.

Narkotiku reidā tika iesaistītas neskaitāmas Austrālijas varasiestādes – policija, robežsardze u. c.

Šobrīd visi trīs atrodas Sidnejā un ziņo, ka tiesa par narkotiku pārvadājumiem parasti ievelkas no 12 līdz 18 mēnešiem.

 

 

 

Saistītās tēmas: AustrālijacietumsKanādieteskokaīnsnarkotikas

youtube icon
Abonēt youtube