Šodien Ķīnā ar Latvijā ražotām precēm, pavāru meistarklasēm, dažādiem kultūras un sporta pasākumiem, Latvijas dizaina produkcijas prezentācijām un radošām darbnīcām tiks atklātas Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotās Latvijas dienas “Taste Latvia”.

Visu septembri Pekinā notiks dažādi pasākumi, kuru laikā interesentiem būs iespēja iepazīties ar šodienas Latviju – nobaudīt un iegādāties Latvijas pārtikas produktus, piedalīties radošajās darbnīcās, redzēt Latvijas mākslinieku un sportistu priekšnesumus.

Pasākuma mērķis ir veicināt Latvijas tēla atpazīstamību, lai sekmētu Ķīnas tirgū jau esošo Latvijas uzņēmumu produkcijas noietu un paplašinātu divpusējo sadarbību.

Latvijas dienas atklās ekonomikas ministrs Arvils Ašeradens (V), kopā ar kuru uz Ķīnu dosies arī uzņēmēju delegācija. Biznesa delegācijas sastāvā ir 20 Latvijas vadošo uzņēmumu pārstāvji no pārtikas un pārtikas pārstrādes, transporta un loģistikas, konsultāciju un finanšu, dizaina, tekstila, mūzikas un citām nozarēm.

Latvijas uzņēmēju delegācijai Ķīnas pilsētās paredzēti dažādi biznesa pasākumi ar abu valstu amatpersonu dalību, divpusējas tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem, kontakti ar valsts institūciju un tirdzniecības veicināšanas organizāciju pārstāvjiem, informācija par Ķīnas biznesa vidi un perspektīvākajiem sadarbības virzieniem, individuālas tikšanās un dalība Latvijas dienu Ķīnā “Taste Latvia” atklāšanas pasākumos.

Darba programmu Latvijas uzņēmējiem organizē LIAA sadarbībā ar Latvijas vēstniecību Ķīnā un LIAA partnerinstitūcijām Ķīnā.

giphy

 

Info:BNS 

Saistītās tēmas: ĶīnaLIAATasteOfLatvia

youtube icon
Abonēt youtube