Aizsardzības ministrijas (AM) un tās padotības iestāžu darbiniekiem par 1 224 877 eiro tiks pirkta veselības apdrošināšana, liecina ieraksts Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

Kā skaidro ministrijā, iepirkums ir par AM un tās padotības iestāžu – Valsts aizsardzības militāro objektu un iepirkumu centra, Jaunsardzes un informācijas centra, Latvijas Kara muzeja un Latvijas Ģeotelpiskās informācijas aģentūras, kā arī Nacionālo bruņoto spēku civilo darbinieku – veselības apdrošināšanu.

Iepirkuma rezultātā tiek slēgta vispārīgā vienošanās ar pieciem apdrošinātājiem. Katru gadu tiks slēgts līgums ar apdrošinātāju, kas iesniegs saimnieciski visizdevīgāko piedāvājumu.

Karavīri saņem apmaksātu veselības aprūpi Valsts un pašvaldību institūciju amatpersonu un darbinieku atlīdzības likumā un uz tā pamata izdotajos normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā un apjomā, piebilda AM.

Kopumā konkursā tika saņemti pieci pieteikumi un uzvarēja pieci apdrošinātāji: “BTA Baltic Insurance Company”, AAS “Balta”, “Ergo Life Insurance SE” Latvijas filiāle, AAS “Gjensedige Baltic” un “If P&C Insurance” Latvijas filiāle.

 

 

Info: BNS

youtube icon
Abonēt youtube