Lielākā zemo izmaksu lidsabiedrība Centrāleiropā un Austrumeiropā “Wizz Air” šodien sveica miljono “WIZZ Discount Club” dalībnieku un atzīmē šo nozīmīgo sasniegumu ar 20 % atlaidi visiem “WIZZ Discount Club” dalībnieku šodien veiktajiem pirkumiem.

“WIZZ Discount Club” tika izveidots 2011. gada martā un ir īpaši paredzēts pastāvīgajiem klientiem, kas ceļo kopā ar ģimeni un draugiem. Kopš pirmsākumiem šī programma ir pilnveidota, ietverot “WIZZ” pasažieru atsauksmes, un pašlaik piedāvā plašu atlaižu klāstu ceļojumiem un saistītajiem pakalpojumiem.

Papildus garantētajai minimālajai 10 € atlaidei biļešu cenai* dalībnieki var ietaupīt vēl 5 € par katru lielo rokas bagāžas un reģistrētās bagāžas vienību, kas ir apmaksāta tiešsaistē. “Wizz Air” piedāvā divu veidu dalību, lai būtu droši, ka visi tās klienti var izvēlēties viņu ceļošanas vajadzībām visatbilstošāko. Standarta dalība garantē viszemākās biļešu cenas un vairākas atlaides vienam dalībniekam un vienam ceļabiedram, bet grupas dalība piedāvā visizdevīgākos nosacījumus vienam dalībniekam un līdz pat pieciem ceļabiedriem. Vairāk informācijas par programmu var atrast wizzair.com.

Lai nosvinētu šodienas svarīgo panākumu, “Wizz Air” piešķir 20 % atlaidi visiem pirkumiem, ko šodien veic līdzšinējie un jaunie “WIZZ Discount Club” dalībnieki.

“WIZZ AIR WIZZ DISCOUNT CLUB” DALĪBAS MAKSA

Dalības veids Gada maksa

Standarta dalība 29,99 €

Grupas dalība 49,99 €

“Wizz Air” komercdirektors Georgs Mihalopuls sacīja: „Ar gandarījumu redzam “WIZZ Discount Club” pieaugošo popularitāti, kas parāda mūsu pasažieru lojalitāti “Wizz Air”. “WIZZ Discount Club” ne tikai nodrošina ievērojamus ietaupījumus bieži ceļojošiem pasažieriem, bet arī ir lielisks veids, kā ietaupīt, ceļojot kopā ar ģimeni un draugiem. Atļaujiet man izmantot šo izdevību, lai pateiktos visiem mūsu pastāvīgajiem “Wizz Discount Club” dalībniekiem un aicinātu viņus izmantot šodienas ekskluzīvo 20 % atlaidi, kas ir pieejama vienīgi viņiem!”

* Atlaide ir pieejama visām biļetēm, sākot no 19,99 € un izņemot iekšzemes maršrutos. Biļešu cenas ietver nodokļus, obligātos maksājumus un vienu mazu rokas bagāžas vienību (42×32×25 cm).

Saistītās tēmas: AtlaidesceļojumiIzpārdošanaLidsabiedrībaWizz Air

youtube icon
Abonēt youtube