Britu portāli informē, ka kinostudija esot piedāvājusi Danielam Kreigam 150 miljonus ASV dolāru, ja vien viņš atgrieztos “bondiādē” un turpinātu atveidot aģentu 007 Džeimsu Bondu vismaz nākamajās divās filmās.

Tapis zināms, ka par darbošanos “bondiādes” sērijā “Spektrs” (“007: SPEKTRS”) aktierim tika samaksāti 65 miljoni ASV dolāru, pats Kreigs intervijās vairākas reizes izteicies, ka gatavojas pamest Bonda filmas.

Kāds anonīms informācijas avots paudis uzskatu, ka aktiera izteikumu dēļ studija piekritusi ievērojami palielināt honorāru, jo šis laiks viņiem ir ļoti nozīmīgs un viņi nevar atļauties zaudēt tādu aktieri kā Daniels Kreigs, ko kinoskatītāji tik ļoti ir iemīļojuši tieši slepenā aģenta 007 lomā. “Kreigs ir rīkojies ļoti gudri. Visi zina, cik ļoti kinostudijas vadībai viņš simpatizē, un viņi negrib viņu zaudēt, jo šis laiks viņiem ir ļoti nozīmīgs,” pauž šis avots.

Esot zināms, ka nosauktā summa – 150 miljoni ASV dolāru esot piedāvāti par divām filmām, kas tiktu nofilmētas ar īsu starplaiku. Taču iepriekšējo divu daļu “Skyfall” un “Spectre” režisors Sems Mendess pie nākamajām sērijām vairs nestrādāšot.

Atgādināsim, ka 48 gadus vecais Daniels Kreigs ir atveidojis Džeimsu Bondu četrās filmās.

Ja tomēr Daniels Kreigs patiešām ir nolēmis atteikties no aģenta 007 slavas, par visticamākajiem kandidātiem nākamā Džeimsa Bonda lomai tiek uzskatīti tādi aktieri kā Idriss Elba, Eidans Tērners un Toms Hidlstons.

 

Daniels Kreigs filmā “Spektrs”:

Saistītās tēmas: daniels kreigsdžeimss bondshonorārs

youtube icon
Abonēt youtube