Kā vēsta izdevums “Kas Jauns”, Vecrīgas populārais ielu muzikants Uldis Leiškalns pirms dažām dienām piedzīvojis īstu šoku, muzicējot savā ierastajā vietā Vecrīgā. Izrādās, pie vainas nav bijis neviens cits kā Latvijā pazīstamais teātra režisors Regnārs Vaivars. 

Regnāram neesot paticis ielu muzikanta priekšnesums, un, būdams alkohola reibumā, viņš sācis vīrietim draudēt ar cirvi, bet vēlāk gan, cenšoties notikušo vērst par labu, ticis paskaidrots, ka tas bijis vien jauna veida sociālais eksperiments.

Uldis, kā ierasti, muzicējis Vecrīgā, te piepeši pie viņa pienācis Regnārs, izvilcis no somas pastmasas ģitāriņu, sācis to trinkšķināt un dziedāt, un kā informē “Kas Jauns” – režisora seja un apģērbs bijuši netīri, bet somiņā bez mazās ģitāriņas atradies arī cirvis. 

Režisors pret ielu muzikantu izturējies aizskaroši un izdzirdot, ka viņš plāno vērsties pēc palīdzības policijā, sācis draudēt ar cirvi. 

Starp citu, policija arī ieradusies un Regnāru aizturējusi. Vēlāk Uldis atgriezies mājās un saņēmis vēstuli no kāda režisora paziņas, kas lūdzis atsaukt apsūdzību, jo viss notikušais esot bijis sociāls eksperiments.

Foto: Facebook.com

Saistītās tēmas: regnārs vaivarsskandālsupuriuzbrukums

youtube icon
Abonēt youtube