Apple Watch”  šobrīd ir pirktākais un pieprasītākais viedpulktstenis, tāpat tas šobrīd ir otrais pelnošākais pulksteņu zīmols, uzreiz aiz “Rolex”.

Džefs Viljams (Jeff Williams) stāsta, ka “Apple Watch” piedāvās vairākas jaunas iespējas, kā piemēram, Instant Launch un Scribble, kas ļaus uzreiz atbildēt uz ziņām.

Tāpat izveidota jauna opcija, kas, nospiežot pulksteņa sāna pogas, dos signālu avārijas dienestam, nodrošinot palīdzību, kad tā nepieciešama.

Kā jau viedpulkstenis, tas spēs noteikt noietu soļu attālumu un sirds ritmu.

Tāpat “Apple Watch” piedāvās “Pokemon Go”, kurš būs daudz drošāks un uzlabotāks.

Šis “Apple Watch” būs ūdens drošs, kas ļaus peldēt, sērfot vai darīt jebko citu ūdenī. Pulkstenis spēs izturēt apmēram 50 metru dziļumu. Taču tas savu dizainu nemainīs un būs līdzīgs kā iepriekšējais modelis.

Tas spēs parādīt sadedzināto kaloriju skaitu, sirds ritumu un nopeldēto apļu skaitu un daudz ko citu, kas šo pulksteni padarīs par ideālu sabiedroto ikviena peldētāja ikdienā.

Tāpat “Apple Watch” būs iebūvēts GPS, kas ļaus atskatīties uz veikto progresu, kā arī uzzināt, kur atrodies šobrīd.

Piedāvās “Hermes” un “Nike” modeļus. Sadarbībā ar “Nike” radīts īpašs, sportistiem paredzēts “Nike+” modelis, kurš ir ar gumijotu siksniņu un no alumīnija. Tajā būs pieejama aplikācija “Nike+ Run Club“. Tie būs pieejami četros dažādos toņos no melna līdz pelēkam.

Apple Watch Series 2” maksās no $369. Tāpat tiks uzlabots “Apple Watch Series 1“, kura cena būs $269. “Series 2” būs pieejams no 9. septembra.

 

 

Saistītās tēmas: AppleApple WatchkonferenceSeries 2

youtube icon
Abonēt youtube