Mums pietiek redzēt tikai vienu zvaigzni uz sarkanā paklāja, lai saprastu, kādas ir šīs sezonas modes tendences matu sakārtojumos, griezumos un krāsās. Un tad steidzamies pie sava iecienītā friziera ar zvaigznes fotogrāfiju un lūdzam ko līdzīgu.

Tomēr dažas dienas vēlāk, kā saka slavenības, pārvaram dabas likumus un zinātni, un atgriežamies pie dabīgās matu krāsas un griezuma vien pāris stundu laikā. Liekot mums tajā pašā brīdī nožēlot varavīksnes šķipsnas un nestandarta griezumu.

Iemesls šīm neiedomājami ātrajām pārmaiņām? Parūkas!

Tieši parūkas ir kļuvušas par vienu no pieprasītākajiem slavenību aksesuāriem, ļaujot tām sekot aktuālākajām modes tendencēm krāsās un griezumos. Tomēr dažām šis naivums maksā lielu cenu – gadiem ilga cīnīšanās ar mistiskiem griezumiem un cīņa ar platīnblonda nomaiņu pret tumšāku toni.

Tādēļ ir patīkami dzirdēt, ka Keita Naitlija (Kate Knightley), kura pirms tam bija redzēta ar īpaši īsiem matiem un neilgi pēc tam ar ar garām, skaistām cirtām, beidzot atzīst, ka pēdējo piecu gadu laikā valkājusi parūkas.

Vakar aktrise atzina, ka ar matu izkrišanu cīnījusies ar neskaitāmām parūkām. Un mēs vēl brīnījāmies, kā aktrisei izdevies ataudzēt tik ātrā laikā garās matu cirtas.

“Neskaitāmu filmu dēļ nācies desmitiem reižu krāsot matus,” stāsta Naitlija. “Viss beigās bija tik slikti, ka mati burtiski sāka krist ārā. Tādēļ pēdējos piecus gadus nesāju parūkas, kas ir labākā lieta, kas ar maniem matiem notikusi pēdējo gadu laikā.”

Šeit apskatāmas vēl citas slavenības, kuras sabiedrībā redzamas ar parūkām.

 

Saistītās tēmas: aktrisefotoparūkaslavenības

youtube icon
Abonēt youtube