Vakardien Londonā notika pasaules pirmizrāde trešajai filmai par Bridžitu Džounsu. Uz sarkanā paklāja pie Londonas kinoteātra “Odeons” pulcējās jaunās komēdijas zvaigznes, ar Renē Zelvēgeri priekšgalā. Pirmizrādi nelaida garām arī seriāla “Grejas anatomija” zvaigzne Patriks Dempsijs, kurš jaunajā Bridžitas Džounsas filmā nospēlējis vienu no galvenajām lomām – apburošo miljonāru Džeku.

Pirmo reizi kopš ilgstoša pārtraukuma “Grejas anatomijas” zvaigzne izgāja sabiedrībā kopā ar savu sievu Džilianu. Pāris veselu gadu dzīvoja šķirti un šķiršanās iniciatore bija Džila, bet šī gada pavasarī viņa tomēr vīram piedeva. Protams, ne maza loma viņu attiecību atjaunošanā bija viņu trim bērniem: Tallulai, Dārbijam un Salivanam.

patriks2

Patriks ar sievu Džilianu “Bridžitas Džounsas mazulis” pirmizrādē Londonā

patriks3

Visa ģimene atkal kopā – pāris ar meitu Talullu un dēliem Dārbiju un Salivanu

 

Atgādināsim, ka Patrika sieva Džiliana iesniedza tiesā šķiršanās prasību pēc tam, kad aktieris tika pieķerts īslaicīgā romānā ar seriāla “Grejas anatomija” stažieri. Vēlāk gan viņš apzinājās savu kļūdu un darīja visu, lai laulību glābtu.

Kā atzinies pats aktieris, atgriešanās pie ģimenes ir padarījusi viņu patiešām laimīgu. Un tieši šajā brīdī arī viņa karjera piedzīvojusi izrāvienu. Aktiera parādīšanās uz kino ekrāniem populārajā franšīzē par Bridžitu Džounsu to tikai pierāda.

Filma “Bridžitas Džounsas mazulis” kinoteātros Latvijā būs skatāma no 16. septembra:

youtube icon
Abonēt youtube