Pusotra gada laikā septiņstāvu ofisa ēkas cena groza formā Ohaio štatā pazeminājusies no $7,5 miljoniem līdz $5 miljoniem, tomēr, neskatoties uz tik lielu atlaidi, pircējs vēl joprojām nav atrasts.

Ēkas forma ir absolūta kompānijas “Longaberger” groza formas kopija, un tās ofisa telpas kādreiz atradās šajā celtnē. Būvdarbi tika pabeigti 1997. gadā un izmaksāja ap $32 miljoniem.

Aģents, kurš ir atbildīgs par ēkas tirdzniecību, atzina, ka tas ir ļoti sarežģīts objekts. Tika veikti daži piedāvājumi ēkas privatizēšanā, tomēr neviens no tiem nebija novests līdz galam.

Viena no lielākajām problēmām izrādījās nevis ēkas vizuālais izskats, bet gan tās izmērs – ļoti liels. Ieinteresētiem klientiem nav tik daudz darbinieku, lai aizpildītu gigantiskā “groza” telpas. Kā arī pieviļ atrašanās vieta, kas atrodas ārpus pilsētas centra.

Tiek izskatīts variants par iespēju nākotnē pārveidot ēku no ofisa par pansionātu, kā arī aģents neizslēdz variantu, ka šis objekts var zaudēt vienu no savām galvenajām īpašībām – “groza” rokturi, bet pati ēka tiks pārkrāsota, lai vairāk atgādinātu piknika grozu.

Tomēr pagaidām viss paliek, kā ir, un “grozs” pilda apskates objekta funkciju, pie kura cilvēki ar prieku fotografējas.

 

Saistītās tēmas: grozsLongabergerOhaio

youtube icon
Abonēt youtube